Vilken dag =)

Kom hem från en skön promenad nu på kvällskvisten. Gick  runt Staffanstorp och förbi Duntis med underbara kusin David <3 Så lätt att bara vara med honom.

Fick paket från Ellos i dag med, jag hade skickat efter en baddräkt ett par trosor å en jeanskjol, men inte den jeanskjol jag fick,,,, Istället för en kort 'vanlig' modell fick jag en knälång kjol med hög midja och hängslen =( Blir att skicka tillbaka, tack Emma för hjälpen =)

Tårtan är nästan slut nu,,, David, Emma och Elin har hjälpt till med den och även jag och Roger har tagit lite =) Men en liten bit är kvar så om nån har lust så....

Nu är det slappt med film och slösnack, kommer sova gott i natt  =P

@}-,--

Sovmorgon


Jag vill inte ha sovmorgon längre! Ge mig fler timmar annars skiter jag i't. Så.

Och förresten, varför är det inte nåt väder efter 10-nyheterna?
Nej, väcka sambo å sätta på kaffe.
Tje'ne!

@}-,--

Death by chocolate

Bakade en tårta i dag (?!) Nej, ingen fyller år, men ville göra den och hade tid med=) Och tid tog det, började vid halv sju och åt på den strax efter tio,,,, tjenare lixom...

Såhär ser den ut:






Najs, eller hur =) Ljus, mörk och vit choklad, mmmmmm!
Det är vad jag ägnade kvällen åt i allafall.
Sen har jag rensat garderoben med, skönt att bli av med gammal skit.
Later!

@}-,--

Mittpådagenrapport

Måndag i dag, nån som missat det?
Trodde inte det =) 
Dagens första kaffekopp är intagen och vi har varit i affären å handlat lite. Nu återstår bara att fundera på vad mer som ska göras i dag,,,

Bil är sjuk btw. Oljan verkar inte vilja stanna kvar,,, måste ju fixas...
Jag har sån lust att bara ta en kärra, fylla den med en massa saker/skit som bara står och dammar och tömma den på Tuddarp. Fan vad med grejjer man samlar på sig och aldrig använder... För att inte tala om garderoben som är full med skit,,, Nä nog dags för ett ryck tror jag. Börjar på klädfronten.

@}-,--

Då har man

Fixat och trixat lite här hemma, sorterat lite papper och så. Alla dessa kvitton och garantier über allt. Men nu är dom sorterade. Nån sorts mat ska väl lagas också, syrran var här och lämpade av lite lök. (Hon köpte fem kilo, var extrapris...)
Ett antal filmer lånades ut till barn och syster med, man har ju inte utfärdat lånekort för att dom inte ska användas.

Nu dök Roger och Mathe hem efter en dags bilfix, Elin var redan här en stund innan, höres!

@}-,--

Lågkonjuktur hemma

Mjölken, slut.
Yoghurt, slut.
Juicen, slut.
Pengar, slut (ont om dom i alla fall)
Energi, slut...

@}-,--

Var inte så länge sen men,,,

Fredag eftermiddag ägnades åt att åka pulka. Vi for omkring ute i Karlsbyskogarna efter bil,,,alla fick sin beskärda del av snön i ansiktet=) Förutom jag som var klädd som en vilda västernrånare, haha, framförhållning jajamen!

På kvällen kom Emma över och vi spelade lite Wii och så hjälpte hon mig med min giraff, TACK! :)
Hon kom även med möbleringsidéer för hall och sovrum, så vem vet? det kanske kan bli lite förändring i veckan,,, Btw, ditt halsband är här, bara så du vet ;)

Idag har jag inte varit mycket hemma, flängde iväg till stan med farsan så han kunde gå till 'apoteket' (systemet=)). Fan vilken kalabalik det var på parkeringen! hur kör folk?? Surrade runt några varv i stället och farsan fick hoppa på i farten,,,,njää, men nästan=P
Väl hemma igen fixas det med frulle/lunch och sen fixas det med mitt hår, precis när man är färdig så skulle vi iväg. Timing var ordet=)
Vi åkte till Olshammar med Rogers far och Irja för att träffa lite long lost släktingar, en faster hade trillat ner från el Stockholmo. Sen fick man även ett gäng blöta pussar av Kajsa, sötaste boxern på min radar, gulligt, mysigt, blött och kladdigt,,,,i den ordningen,,,

När vi var hemma därifrån så drog vi till Elin och Mathias på en gång. Där släckte vi lampor och såg på Robinson, sen kollade vi på stan om nån annan hade släckt.
Motala kommun har gått ut och sagt att den ska medverka i earth hour, släcka fasadbelysningar och ombett alla som jobbar inom den kommunala verksamheten att släcka om det är genomförbart. Det låter ju bra,,, Men det var en LÖGN. Kanske var det släckt på några ställen, men de skolor vi åkte förbi nyligen hade ett helt gäng tända lampor, samma för kommunhuset. Dessutom var gamla strömbron helt upplyst,,,,och ett knippe träd utanför kommunhuset, hann inte se om 'vinkelbenet' var mörkt, men betvivlar det,,,,
Varför gå ut och säga att man ska delta och sen inte göra det,,,,Grupptryck kanske? Nån som kom med förslaget på nåt möte och ingen ville säga emot för det var en så stor grej??

Tycker det vore bättre om kommunren inte var med över huvud taget i stället för att ljuga sådär.
Tillochmed McDonalds hade släckt ner skyltar och dragit ner på belysningen inne,,,,

Anywho, ska nog knyta mig snart.

@}-,--

Tre glas

Ett med påskmust,
Ett med vatten,
Och ett glas mjölk.

Det är vad jag fått i mig i dag, jag har inte hunnit mer för jag har hängt all fuktig tvätt som torktumlaren inte lyckats torka *fkn torktumlare!
Dammsugaren har escorterat mig genom lägenheten, all disk är borttrollad och maten är snart klar. Inte illa, dessutom har ju lilla jag även bytt från morgonrock till vanliga kläder=P

Väntar mest nu på att Roger och Dennis ska komma hit så maten blir uppäten med :) Börjar faktiskt bli lite hungrig nu, det blir torsk i dillsås med räkor och potatis, yummie!

Vad har ni lyckats med i dag?

@}-,--

Förmiddag

Är själv hemma, Roger är iväg med brorsan i Linköping för att köpa 'bygggrejjor', orosmomentet är att kärran har sommardäck,,,,har ni sett vädret ute??? well, well, ska nog gå bra =)

Ska nog försöka få något gjort,,,,

@}-,--

Fortfarande torsdag =)

Tandläkarbesöket var helt okej,
inga hål =P
Implantaten satt där dom skulle :D
Ingen tandsten ;))
Kort och gott så var allt tipptopp, var bara deras dator som hade felplacerat mina tänder, så min överkäke har möblerats om,,, det tog ingen tid och känndes inte alls=) Hehe, nja ärligt är jag glad att det är över för ett tag. Dom sa även att jag skulle sluta röka, annars kan implantaten ta skada, typ att käkbenet kunde vittra sönder eller nåt liknande...Hua

Tog en lunch på stan och sen hem. Bytte kläder och vidare till jobbet. Innan jag började så fick Roger lite kartonger från arbetsplatsens återvinningsrum, hans syrra behövde ett par och jag tyckte att det vore synd för henne att köpa. Får nog ingen medalj, men tyckte nog att jag var lite snäll som tänkte på hennes ekonomi. *kakpoäng

Nu på kvällen har vi varit ute hos Irja och Stephan, jag och Elin tog det lugnt medans Roger och Mathias fixade med bil, typ som det brukar vara.
Storasyster gick nyss härifrån, vi donerade värmeljuskoppar till systerdotters klass, nån insamling med tanke på earth hour den 28:e. Ni ska väl släcka?

Närmast en dusch och sen sängen. Blir nog inte mer spännande än såhär. Natti!

@}-,--

Torsdag

Jaha, tandläkaren om en stund,,,känns väl sådär,,,

Byarännet i går med morsan var lyckat =) Hon kom hem med ett par jeans, ett par kavajbyxor, en pläderjacka och en ny handväska!!! Kan ni tänka er!! Tittade även på skor och en handväska till, antagligen införskaffas den med inom en snar framtid =) =) Hehe, morsan var på shoppinghumör!

Även jag hittade en ny handväska, den var pytteliten så jag var ju tvungen att ha en ny plånbok också.... Inte för att nåt av det behövdes, men vafan! =) =P

Höres senare!

@}-,--

Vaknade på fel sida

Var skitförbannad när jag gick upp i dag, vet inte varför och det gick fort över som tur var =) Gillar inte att vara arg.
Men innan det hade gått över så fick disken ta emot ett och annat. Jag hade lagt en kastrull i blöt för det var massa intorkat gojs, sen hade jag och alla andra börjat bygga på mount Disk, det bara knäppte till och med ögon brinnande av raseri kastade jag iväg en sopskyffel över köksgolvet, slet upp diskproppen och försökte navigera vattnet genom avloppet utan att få med sig alla vidriga gamla stuvade makaroner... Sen gick det över.

I eftermiddag ska jag leta byxor med mor på stan, sen ska Roger och jag käka våfflor hos hans mor, fan, är det mors dag i dag eller?? =)

I morgon är det tandläkeren och lite jobb. Det märks om det dyker upp nåt spännande. Ha det så länge!

@}-,--

Det brinner ju,,,!!

Satt och mös i soffan, allt tipptopp, tycker att det luktar konstigt, som om kaffebryggaren inte är avstängd. Kliver ut mot köket för att kolla det, då ser jag att det brinner på balkongen!!! Det står en kanna vatten där med en purjolök i (en helt annan historia) så jag öser lite vatten på den brinnande papperskorgen, missar med nästan allt vatten...Roger träffar bättre=)
Några kannor och bunkar vatten senare är 'infernot' släckt. Tur att vi var kvar hemma,,,
Nu är bara lukten av bränd plast kvar, den stannar nog en stund. Hellre lite dålig lukt än en nerbränd lägenhet tycker jag.



Stackars telefonförsäljare som ringde precis efter,,, Nej! jag är inte intresserad, jag har en brandhärjad balkong att ta hand om, hejdå!
Nåja, allt gick bra, vi lever, undrar var min purjolök tog vägen??


@}-,--

Ett hemmabygge med klass

Eller i alla fall i en klass för sig... ;) Nu har Roger sin spelfotölj, helt funktionsduglig fast lite svår att ta sig i och ur, å andra sidan är det ju meningen att man ska sitta där en stund. tänkte bara visa hur påhittig han kan vara om andan faller på =P



Jo, den är fastskruvad i fotöljen! Men vad gör man inte=)

@}-,--

Rubrik,,,

Gårdagens snöoväder har blivit en strålande vacker vinterdag. Fint, sol och snö. Trevligt, om det hade varit vinter på kalendern med =(
När jag var liten och skulle lära mig månaderna lät det såhär:
Januari börjar året
Februari kommer sen,
Mars, April har knopp i håret. ( inte snöstorm )
Maj och Juni blommar sen.
Juli, Augisti och September, Härlig sommar är det då.
Men Oktober och November och December är så grå...

Tycker inte att det stämmer så bra.

Well, well, nu drar dagen igång. Vi får se vad som händer

@}-,--

All snö som saknades i vintras kom nu i stället,,,

Ja, det är ju trevligt att åtminstone årstiderna överkompenserar,,, hmm, that didn't come out right,,,
En massa snö på en gång betyder att barnasinnet vaknar, så vi åkte ut och sladdade lite =P Kul, kul! Vi klarade oss utan skador på bil eller person. Bara så ni vet. Haha! det är kul att leka. (=

@}-,--

En slapp eftermiddag

Följt av en slapp kväll. Apelsiner, en filt, kudde och en däckare. Sen lite TV, behövs det mer?



Precis, trodde inte det=)

@}-,--

Monday,,,

Vaknade av telefon i morse, bemmanningen undrade om jag kunde komma och jobba nu, på direkten.
Jag svarade att javisst, ska bara byta om så kommer jag på stört. Till saken hör att jag inte ville avslöja att jag sov, för det var inte direkt morgon om man ska vara ärlig (10:20). Varför svarar man inte ärligt och säger att jag sov, måste äta innan osv,? Det är väl inte skämmigt att sova när man inte har nåt vettigare för sig, eller? Så jag drog direkt, fast jag hade behövt vakna först...
Well,well, hemma nu och det verkar som man borde börja med maten snart=)
Bye

@}-,--

Nu är kvällen här

Om en liten stund börjar tv-kvällen här hemma med Mathias och Elin. Vi ska se wipeout och Beck. Tillbehör är 2 sorters chips, blandat godis, dipp (alpnaerings bearnaise och creme fraiche) har för syns skull fixat lite morotsstavar ;P
Just det, Cola också...

Hoppas att ni med får det bra ikväll!

@}-,--

Pissväder!!

Det är inte snö, det är inte regn, det är snöblandat regn,,,eller regnblandat snö,,,Vill lägga mig på golvet å sparka med benen och vifta med armarna under tiden som jag skriker NEEEEEEJ!!!!! VILL INTE!!!!
Men det tänker jag inte göra,,,än.

Var inte lika förkyld när jag vaknade i dag, bäst att se det positiva =P

Nu ska det knatas ner till affären, i pissvädret,,,, önska mig lycka till.....

@}-,--

Hockey, honung och mys!

Det blev inget solande vid väggen, tydligen blev den rädd och gömde sig bakom ett par moln =( 
Det blev hockey i stället, och Irja bjöd på mat, köttfärslimpa, yummie!

När vi kommit in i stan igen ringde storasyster och sa att hon hade lite honung till mig, hon hade läst att jag var förkyld=)
Var och hämtade den och åkte hem, vad gullig hon är!
Sen har det mest varit att ligga i soffan och mysa. Robinson och film blev det. Under kvällen har grannen underhållit oss med musik och missförstå mig rätt när jag 'klagar' jag menar, det är ju bra musik och så,,,men högt och hela tiden,,,,,
Närmast väntar mer mys och sen en dusch, mys, mys, mys....känner mig mysig i dag!

@}-,--

Jag lät som en man!

När jag vaknade i dag, hes och skrovlig. Gick raka vägen till köket och hällde upp en hutt. Ja, hostmedicin alltså,,, En dos nässpray och en brustablett med koffein och acetylsalicylsyra (det är en aning blodförtunnande och fins i treo bla. fast denhär heter bamyl och är billigare.) Sen var det bara att vänta på effekt och nu, några timmar senare, är jag på G =)

Ska upp till Degerön och pilla lite med bil, jag ska nog passa på att lapa sol vid nån vägg=) D vitamin is da shit! Ska nog packa lite botemedel så att jag står mig, kanske ska ta en clarityn när jag endå är igång, übersöta katter har dom ju där. Behöver lite mys nu känner jag.

Nu ska jag vara social med Elin och Mathe, kaffet väntar. Puss!

@}-,--

Arbetsförmedlingen har koll, eller?

Blir nog ett längre inlägg nu, men vafan =P

Jag var på Arbetsförmedlingen i dag för att skriva in mig igen, nu när kommunen sparar så blir det lite knapert med timmar... Så planen var att se om jag kunde hoppa tillbaka i jobbgarantin eller vad det hette och kanske då få nån sorts ersättning från F-kassan. Inget att förlora och allt det där.
 
Inskrivningen gick ju bra, sällan några problem där, sen tyckte hon i direktservice att jag självklart skulle in i garantin direkt, men hon ville dubbelkolla så jag fick vänta på en som hade mer koll. Försäkringskassapapper i handen och rumpan på stolen, enkelt, det klarar jag =)
Hon med kollen kom och jag följde henne in på kontoret. Där får jag veta att hon faktiskt inte vet så mycket och ska ringa mig på måndag igen. ???.
Fick även reda på att jag kan ara nitt uppe i nåt sorts moment 22.

- Garantin är för helt arbetslösa.
- Garantin är för dom som stämplar, helt eller stämplar upp till heltid.

Om jag nu kommer med i garantin så blir jag borttagen efter en månad igen, om jag har jobbat nåt, eftersom då räknas det som om jag fått jobb. Även om det bara är några timmar. Fast om jag stämplar upp nu så kan dom inte kicka mig därifrån...

Jag skulle kunna ansöka om att få stämpla, men jag har inte varit med i A-kassan tillräckligt länge, så det skulle inte bli många kronor. Om jag i stället väntar med A-kassan till efter sommaren så jämför dom med dom 6 bästa månaderna och det betyder högre ersättning.

Vad göra, vad göra,,,

Sen på väg hem så ringde mobilen och gissa? Jo, jobba om en timme =)
Så det blev att steka pannbiffar i blixtfart och koka makaroner i stället för att ta potatisen. ( Tur att jag redan blandat färsen å allt ) Just det, kan ju inte kolla hur många timmar jag har nu för deras hemsida ligger nere. Kan heller inte ta bort nån tillgänglighet då ifall min förkylning gör allvar av sitt hot. Varför göra om hemsidor för??

@}-,--

Fredag

Sitter nu med en kopp varm saft, det funkar om man har lite ont i halsen. Tycker inte om thé och när jag var liten fick jag varm saft när jag var förkyld, helst skulle det vara lite honung i, men om man ingen har så,,,, Tydligen har man kommit fram till att honung har en viss antibakteriell verkan och visst är det godare än att  gurgla halsen med nån äcklig jod-lösning. Kanske borde köpa mig en burk. Hmm,,,

Nä...så förkyld är jag inte, ingen feber, ingen igentäppt näsa, men lite halsont på morgonen piggar väl alltid upp! =P Men det är nog bäst att inte göra reklam, då vill väl alla ha lite halsont,,,,=) Schhhhh!

Anyhwo...vi kom upp i dag med, har klarat av både nyhetsmorgon och frulle med kokta ägg. Grannen har också kommit upp, det pågår nån sorts rave där uppe....dunk, dunk, dunk,,,paus,,,dunk, dunk, dunk,,,ni fattar grejjen.
Vi får se vad som händer sen.

@}-,--

Då var den här dagen snart slut

Min far kan vara väldans snäll, han har en lagom låg humor och tar inga förhastade beslut. Så långt allt bra, men han SNARKAR,,, Inget jag lider av personligen men endå ;) Min mor lider, hon led i natt, han höll henne vaken hela natten igenom.
Självklart ställer jag upp när hon ringer och undrar om jag kan underhålla Nellie ett tag så att hon kan sova! Hon får ingen ro när söt-vovven tycker att hon är såååå tråkig och tittar på henne med sånadär hundögon,,, Nellie fick leka med mig ett par timmar i stället.
Vi gick ner till mitt jobb för att rädda mina 'utrensade' arbetskläder och tofflor, fattar inte varför dom skulle tömma vikarieskåpen,,, Sen hälsade vi på ett gäng solande pensionärer, okej ärligt, det var lite solande personal också=P
Det som var läskigast var en dam i rullstol, såg ju inte naturligt ut, bäst att vara lite reserverad,,,,saken var ju konstig,,,

Sen vandrade vi hemåt och började laga käk, tydligen tycker Nellie om kokta morötter, inte alltid som man blir klok på den vovven=P

På kvällen nu har vi varit hos Rogers farsa ute i ingenstans. Såg på lite hockey varvar med sveriges värsta bilförare, jättekul men jättesur över att Anita inte fick åka hen den här gången heller,,,dom andra som fått gå har ju varit läskigare i trafiken,,,
Hemma nu och varvar ner lite, sen duschen å sängen. Bye

@}-,--

Frulle

Blev lyxig frukost när Roger vaknade (inte alltförsent, får jag tillägga), så gött att käka ordenkligt för en gångs skull=)
Få se nu,,,
Rostade mackor med bredbar leverpastej och smörgåsgurka eller salami, yoghurt, apelsinjuice, O'boy...gött!

Nu sitter Roger och rullar dagens cigg, tänkte få det lite städat här hemma i dag, men hoppas inte för mycket, jag känner ju mig själv=)

Dagens lunch blir panerad spätta, stuvad spenat och potatis. Roger får fiskpinnar=)

@}-,--


Morning!

Fantastiskt! Satte klockan på lite över åtta i dag igen, den ringde,,,,och jag gick upp!! JAG GICK UPP!! =P
Stoltast i stan.

I gårkväll var vi förbi hos Hanna och Patte och såg köket rivas, jag var mest supporter medan Roger hjälpte till efter bästa förmåga=) Emma var där en sväng med och hon hängde med oss hem sen för att titta lite på Efterlyst. Det slutade med att hon och jag satt och byggde om bloggen, det är inte klart än, men vad tycks so far? Inte illa ey?

Det är fler som ska bygga om; Platen informerar om att våran gård ska få ett ansiktslyft, på tiden. Det är möte på tisdag, jag ska nog dit, dom bjöd ju på fika. =P

@}-,--

Nu är jag mätt

Ni vet fiskgratäng va? såndär med potatismos på kanterna, fisk och sås i mitten,,,?
Det gjorde jag, fast med kyckling i stället för fisk (Roger äter inte fiisk med förtjusning, fiskpinnar på sin höjd,,,)
Blev jätte-gott! Det resulterar tyvärr i att jag inte orkar röra mig=) Är sådär über-mätt, men det släpper nog det också kan jag tro.

Måste hitta lite energi till att vattna mina stackars grönsaker, har inte gjort det på länge och nu har det ju varit soligt ett par dar. Mina små bäbisar.... säkert döende av törst... Lika bra att kolla till hur svärmors skott mår när man endå är igång, om rötterna är påväg eller inte. Alltså, jag har inte små bitar av svärmor i ett glas, men skott av en blomma hon renoverade =P

Nä, dax för lite rörelse och engagemang =)

@}-,--

Utkast: Kunde inte ...

Kunde inte somna i går, blev helt plötsligt dödsförkyld! -Fast det gick över nu på dan, tror jag i alla fall. Vill int va sjuk.

Hehe, visste ni att det fins ett forum på tvtre,se m Days of our lives? hörde hallåan säga det förut på dumburken så jag var tvungen att kolla läget. Fattar inte hur seriösa folk kan vara om såna såpor... Aja, en del av inläggen var kantade med ironi, så lite hopp för mänskligheten kunde man ana.

Annars då? jovars, en solig dag till, bäst att njuta för det skulle bli mulet å kallare dom närmsta dagarna. Hoppas att markerna får torka upp så man slipper leran über-allt =( Tycker inte om när stigen är mjuk, man får ju näradödenupplevelser.....

Fixade lite med min ego-hörna i går btw, blev skitbra!



Det som saknas nu är bara en hyggligare spegel och kanske i framtiden ett skrivbord i stället för en byrå,,,men annars är jag nöjd!

Ps. vad tycks om giraffkrokarna vid sidan av? ( me luv giraffer=P )

@}-,--

Det är konstigt hur det kan bli...

Tidigare i dag var jag över hos morsan å lämnade lite cigg, nyss var jag och hämta tillbaka dom =P
Jag hade tagit en lååång promenad, och Roger hade skjutsat hem Mathe och Elin, dom stannade till vid affären för dom skulle ha hem lite grejjer.  När jag kom hem frågade jag om dom köpte cigg, han svarade -har vi inga cigg? Haha! snacka om att gå runt varandra...

Jag ringde till morsan senare för att fråga om hon hade några över och det var lungt...tur, jag hade inte lust att åka å köpa på nån mack eller så. Hon tyckte att det hela var ganska kul.
TACK! Nu klarar vi oss till i morrn =P

@}-,--

Drömsoffa!

Var förbi hos Rogers brorsa Dennis och hjälpta honom att möblera lite. Dom ska få nya tapeter i sovrummet så det blev att flytta på lite grejjer. Hans sambo har en underbar soffa som hon inte vill ha kvar,,, Den står högt upp på vår önskelista, det är ett som är säkert=)

Det är nåt grovt gråaktigt tyg och socklar med svart läder



Ewa, Zanna och Theo tittade också förbi, inte en längre stund men lite bus hann vi med=)
(nu vägrar bloggens skrivprogram att vänsterjustera, blir galen,,,,,)

@}-,--

Sooolen skiner!

Så jävla underbart!
Nu ska jag över till mamsen, hon vågar inte gå så långt från hemmet nu när det ringer folk hela tiden (husvagnen) å nu har hon slut på cigg. KATASTROF, om man är min mamma,,,,

Nä, va kul, då får jag sträcka på benet ute i solen!

@}-,--

Det var en jävla match till å va lång...

Såg nyss färdigt på hockeymatchen mellan saik och lhc, saik vann i tredje förlägningsperioden...det var en kul match men med många klantiga spelsekvenser. Bättre lycka nästa omgång Lhc!

Var förut och tittade när Elin och Mathe tvättade bilen och satte dit nya spolarmunstycken på huven, alltid lika trevligt att se andra arbeta =)
Sen käkade vi på Napoli där jag såg början på matchen, tänkte nästan stanna till slutet för det var bara en halv period kvar,,, tur att jag inte gjorde det för då hade jag inte kommit hem förrens nu!

Nu ska jag svara på fler konstiga mejl från folk som inte kan läsa en annons. Vad tror dom att ta kontakt via telefon betyder??? Inte betyder det mejla alla frågor ni har i alla fall...

@}-,--


Det ska va husvagn,,,

Okej, nu har farsan varit här och fått hjälp med annonsen så nu är husvagnen på Blocket.
Hoppas att dom får sålt på den lite lagom snabbt! Han var lite osäker över att betala med kort, men jag övertalade honom så nu håller jag min tumme för att han inte blir rånad....blame on me....

Har pratat internet-säkerhet med Henke, vi kom in på en massa sjuka saker men en del normalt med.
Kom fram till att när våra respektive framtida barn blir fjortisar ska vi ha konton på samma sidor som dom, typ bilddagboken å så, då kan man ha lite koll på dom=)

Det lär nog dröja med det,,,

@}-,--

Det är ju faktiskt lite jobbigt

När man måste logga in på sitt live-konto varje gång man vill lämna en kommentar eller titta på en bild, så nu har jag flyttat hit! Hoppas att det går bra och att jag inte blir galen på hur allt funkar,,,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0