Mellan två pass

Jahopp, så ska man börja jobba igen snart och borde nog tänka på att stoppa nåt i magen, hmm.
Ensam hemma då grabbarna är på äventyr hos skrotnisse, så jag har spenderat dom senaste timmarna på en filt i solen=)
Nu kan jag säga att jag är bruner, hehe, brukar ju gå fort vad gäller mig, så ett par timmar när man borde hålla sig borta från solen gör underverk. Okej, jag blir skrynklig om ett antal år, men jag hade faktiskt solskydd på mig.
Det kanske inte var det bästa att syssla med innan jobbet, ansvarsfullt att dyka upp med solsting lixom :/ Men jag lär sova gott i natt iallafall.
Just det, mat...

@}-,--

Type-O

På nåt sätt hade banken inte registrerat att jag betalat en räkning, så den registrerades idag istället,,,, Vilket betydde att jag hade hundra spänn på kontot istället för runt åtta hundra,,,,
Köp medges ej,,,
Fan va lack man kan bli,,,

Men skatten kommer väl snart, hoppas=)

Fick mitt schema idag, hyggliga tider och några lediga helger, hinner nog att sola och bada,,, och fira midsommar,,, gött!

Se om jag lyckas sova ordenkligt inatt, när man väl somnar nu när Anton är på besök över helgen... Upp 07,00 två mornar i rad nu som kommer,,, men, lite trötthet har väl aldrig dödat någon,,,,

@}-,--

Dagen börjar,,,,nu!

Har suttit en bra stund nu vid datorn och försökt förstå detdär med matematik, dom som känner mig vet vid dethär laget att det inte är min starka sida,,,
Vi får se hur det går, men jag tror det blir bättre när boken kommer och man kan räkna med lite fler uppgifter och eventuellt fler förklaringsvinklar..I hope...
Blev vättskrämd förut, ett mail hade ramlat in där det stod att jag inte hade lämnat in en redovisningsuppgift. Shit, vad har jag missat nu?
Sen hittade jag den på distans-sidan,
'Efter kapitel tre ska en redovisningsuppgift lämnas in, ladda ner länken här:'
Hmm, jag har ju bara hållt på i tre dagar och inte kommit in i kapitel två än, ska heller inte ha gjort det enligt planeringen, så det var visst ingen fara.

Kom på att jag saknar en linjal med, blir att inhandla en imorrn kanske, annars funkar ju ett dubbelvikt papper bra om man bara ska ha ett rakt sträck,,,,

I kväll ska det inte ens tänkas på siffror eller grafer, för vi ska käka tacos hos Zandra och Jerry. Göttigött=)
(med eller utan färs,,,hehe)

@}-,--

Mätt i magen (=

Att hamburgae med bröd och tillbehör kan vara så mättande när man gör det hemma! Kan knappt röra mig,,,
Ost, keso, gurkmajjo, lök och tomat,,, å burgaren förstås. 2 stycken, yumyum=)

Annars ska jag försöka göra lite nytta här hemma nu, lite disk och så, sen iväg till jobbet. Hoppas att man inte blåser bort, är ju halv storm därute,,,

Nån som har tips på morsdagspresenter som inte kostar skjortan?

@}-,--

Tjo!

Idag när jag stängde av klockan såg jag att det var 4 mess på fånen!
Jag ska jobba hela helgen! Yeay! Kollade lite snabbt hur många timmar jag låg på: 100 timmar ;)
Hur kul antal som helst, kommer bli så gött när pengarna kommer,,,, Spola fram! Nu!

Nu ska vi se vart denhär dagen tar vägen, off to work halv fem, käk och matte nångång innan kanske?

@}-,--

Hjäääälp!!!

Står ute och röker i godan ro, luften är sval och nyregnad,,,,nice
Då dyker en geting modell bombplan upp och jag som inte är så förtjust i dom små liven blir inte direkt glad,,, panik!
Bålgetingar är läskiga,,,,Eller hur?

@}-,--

Sjung om studentens,,,

Nä, har redan tagit studenten ju! Men det var inte det perfekta betyget man hade med sig hem, så det håller jag på att fixa just nu=P
Min MatteB-kurs har börjat! Eller, jag började idag, kursen började igår. Det hade blivit något knas med e-postadresser och sånt men idag fick jag logga in för första gången.
Kursen var på tre veckor och inte fyra som jag trodde, och eftersom jag blev lite sen redan från start så beställde jag min bok först idag, men dom verkar vara förstående och kunde tänka sig att ge mig lite längre tid=) Jag har redan fått iväg fyra 'avsnittsdiagnoser' av fyrtio, tycker jag är bra utan bok. Om man slår ut det så blir jag klar med dom om tio dagar, sen kursprov och sånt,,, fan, hinner nog endå=)
Hurra för mig!!

@}-,--

Update

Jajävlars, fyra dar sen! nästan rekord!!

Fredag:
Jag agerade chaffis på kvällen när Roger var på en kombinerad grillkväll/Partylite-visning. Det var första gången som jag körde 240:n och hör och häpna, jag såg över ratten! Däremot såg jag inte ens motorhuven, jag som gnäller över att man inte ser slutet på huven körde utan att se början,,kul.
Svängde förbi hos storasyster på kvällen och socialiserade, lämnade försenad födelsedagspresent och knåpade ihop ett halsband. Ett sånt där kit med organzaband och pärlor...pyssligt värre=)

Lördag:
Grillkväll med föräldrar uppe hos Rogers farsa och Irja. Det var jägarns trevligt, kul att dom verkade komma överens everyhopa. Gissa vem som blev mest alkoholiserad?
Farsan,,, Han hade lite svårt att hålla en rak linje från bilen och hem=)

Söndag:
Först en sväng till Eva och sola lite på deras soldäck, jag blev  lite randig på magen av allla ställen,,, Följde med och hämtade Theo och fick ner nån kopp kaffe. Sen bar det iväg upp till lilla lappland igen.
Jag och Elin gick lös på granarna som står bakom huset, eftersom jag har planerat ett potatis/grönsaksland där så var ett par grenar tvugna att offra sig. Jag har tänkt gräva upp i höst och sätta/så på våren nästa år. Fan, låter ju helseriöst=)

Nu är jag hemkommen från stan där jag var med morsan till banken och apoteket, så nu är en del räkningar betalda och på onsdag när lönen kommer så blir man av med alla räkningar, Gött!
Men lite pengar att röra sig med blir ju kvar,,, luftskatt, haha. Blä!

Nä, kaffe nu och sen lite Loranga, sjukt länge sen jag drack det, hoppas att det smakar som man minns, puss!

@}-,--

Ahh, en lugn stund,,,

Ibland missar man att lägga märke till domdär lugna stunderna då man inte behöver göra någonting. En sån har jag nu=)
Dagen har varit jäktig från att jag vaknade i morse till att vi kom hem för en stund sen. För det första väcktes jag av bemanningen som hade jobb åt mig (fick 40 minuter från säng till jobb) För det andra hade jag bara sovit fem timmar ungefär men det får jag skylla mig själv för.
När jag sen ramlade hem så var jag tvungen att vila mig lite innan det var dags för Zannas födelsedagskalas. Hämta mormodern på vägen och sen sätta sig och glufsa kakor och rabarberpaj, gött. Det var trevligt att träffa allt folk igen, dessutom träffade jag morfar Enar för första gången.
För en gångs skull var jag inte Theos privata slav, inte för att jag har nåt emot det, tvärt om men idag var det en flicka där på hela fyra bast! Hon hette Saga men blev kallad 'flickan' av Theo hela tiden, gullit värre=)

På vägen hem plockar vi upp Mathe och väl hemma så blir jag tvungen att telefonera med morsan ett tag, har lite trubbel med vem som ska köra på lördag, men det löser sig nog.
Sen märker jag det, det värsta jag vet! Tamtam taaam (ljudeffekt):
Disken stinker,,, Hatar när det luktar gamla sopor eller mögel,,,ruttna grönsaker och jäsande matrester,,, Blä!
Blev att ställa sig med disken då, två überfulla diskställ och en fullproppad bestickkorg.
Det är precis att mina fingertoppar börjar släta ut sig nu,,, men det är rent och skönt. Och luktar gott=)

Ligger faktiskt i sängen och skriver för stunden, slappt? Jovisst! ;P
Ska kolla lite på nätet nu, och softa!

@}-,--

Ps. Zandra, hoppas att ni hade en trevlig kväll, Emma och Roger satt i soffan och ville spela kort och käka pizza när jag kom hem, och vem säger nej till det? Men vi ses ju på nummer 28. =P Ds

Partiledardebatt

Från klockan tio i dag till klockan ett så sändes partiledardebatten på nyhetskanalen.se. Jag som har efterfrågat information angående EU-valet blev självklart glad.
Jag lyckades identifiera huvudfrågorna:

Ekonomikrisen
Miljön och Klimathotet
Arbetsrätt inom unionen
Energifrågor
Jämställdhet

Mitt råd till den som inte vet vad valet handlar om är att rösta på det parti som har åsikter om dessa ämnen som stämmer överens med det egna tyckandet.
Läs på!

Nu har iallafall jag bildat en uppfattning och nästan bestämt mig. Dom kommande dagarna kan jag ägna åt reflektioner och lite tydligare granskning, men ingen panik för jag har som sagt en någorlunda klar bild av läget=)

Fackets tidning som damp ner i lådan hade en jämförelse mellan partierna såg jag, men den ska jag läsa vid ett senare tillfälle. Ska snart iväg till jobbet.

@}-,--

Trädgårdsmästar'n

I dag sådde jag mina frön, hoppas att dom tar sig,,, vill ju att det blir nåt av ansträngningarna =P
Hittade även ännu ett land, en liten hörnrabatt som ingen hade berättat för mig att den ens existerade, eller kanske och jag hade glömt,,,
Anywo, den lilla rabatten befriades från sina bojor (läs ogräs och mossa), Fem lass med skottkärran blev det och jag kände att jag arbetat med kroppen. Tror att jag ska sätta en krusbärsbuske där och rabarber. Har även planer på ett grönsaksland med potäter, kålrot, gräslök, purjolök och kanske nåt mer,,,dill? Men det blir nog bättre nästa år, är ju lite sent ute,,, Ingen färskpotatis till midsommar i år =(

Fick reda på att jag börjar jobba på schema från den 22:a juni, lite mer info i alla fall, men inte tillräckligt. Vill veta mer NU! Hur många procent??? Vilket schema?
Kommunen är fan snabbast av dom alla,,,not.

@}-,--

Föräldrar, pengar och skammen

Idag har jag tagit mod till mig och frågat pappa om ett lån. Det var inte lätt och det kändes som ett misslyckande av stora mått, men jag gjorde det. Jag ska få låna tre tusen kronor i slutet av månaden för att betala räkningar och 'luftskatt' som han kallar det.
Luftskatt är att äta, leva, andas,,,finnas till helt enkelt.
Jag ska lämna tillbaka pengarna när jag får tillbaka från skatten nån gång innan midsommar, när nu det kan bli,,,

Okej, jag förstår om ni tänker att varför frågade hon inte om hon fick lite pengar,,, Men jag funkar inte så. Varje gång mina föräldrar vill hjälpa till med något, mat, bensin, vadsomhelst, då känner jag skuldkänslor.
Jag är en vuxen människa och borda kunna försörja mig själv, det finns säkert dom som har en annan penga-relation med sina föräldrar, men inte jag.
Dom skulle nog vilja hjälpa till om jag bad dom oftare, men jag ber dom inte, för jag skäms. Det är en skam som jag lagt på mig själv och som inte borde finnas där, det finns ingen anledning. Men jag har alltid haft prestationsångest när det gäller mina föräldrar. Betyg, hushåll, jobb,,,matlagning,,, Vissa barn kanske är sådana, jag är ett av dom=) Har nog aldrig vuxit ifrån behovet att visa mig vuxen, kapabel.
Ironi för hela slanten, hell yeah!

Men det kanske är så att vara mellanbarn, man vill utmärka sig. Ojoj vad jag har försökt med det,,, Snaggad punkare, bäst i klassen, försökt vara den mest ansvarsfulla (tvivelaktiga resultat), Den som var den förståndige,,, vuxna av oss syskon, Hehe försöka duger=)
Men oavsett vad jag gjorde så  hade någon annan gjort det förr och någon annan skulle göra det efter mig. Fakta.

En liten strof ur en punklåt av Krymplings;

"Mellanbarn som glömts bort, i hanteringen...
Älska mig, jag vill inte ha konflikter,
Älska mig, jag vill vara duktig,
Älska mig, mig och mig och ingen annan, Älska mig, ge mig kärlek,,,,"

@}-,--

Segaste måndagen i sta'n...

Fast, det förstås, är ju samma måndag överallt...
Den eviga frågan och det ständiga gisslet är ju; vadfan ska man äta idag?? Fantasin harr sprungit och gömt sig,,, Falukorv,,,, med vad? Eller...?

Idag har jag satt på mg ett ansikte,,, brukar inte fixa mig så ofta, men var nästan tvungen att få tiden att gå, och då är det ju ett sätt att pigga upp sig lite.
Ska väl ner till affären snart, ciggen är slut. Regnet med har jag märkt, fan vad det öste förut! Men fågelskiten på balkongrutan försvann ju så det är ju inte all bad med ösregn=)

Näni, orkar inte tänka mer, så jag drar. Bye!

@}-,--

Inte mycke kvar av dagen

I dag har jag arbetat, kanske inte så mycket med kroppen då det ställe jag var på i dag inte har så många 'tunga' pensionärer. Men mitt huvud har fått sig en riktig omgång under dagen. Många diskussioner och vänskapliga debatter om alltifrån plasthanskar kontra miljö till finanskris kontra utbildning.
Kan ärligt säga att jag är ganska trött i min tankeboll!
Jag var även ute på 'nätet' och uppdaterade mig om den politiska debatten och den nya rapporten som Globaliseringsrådet har sammanställt. Många saker har jag att fundera på innan jag tar ställning.
Borde nog även fördjupa mig i EU-valet som blir av snart.

Den senaste tiden har jag närtan upplevt ett intelektuellt vakuum och känner att jag måste ge min hjärna lite mat!

Jag tror att jag ska börja med att kolla om mitt konto hos Daily Telegraph fortfarande är aktivt, inte för att det står så mycke om svensk politik där, men endå.
Jag vill ha nån som har en åsikt att diskutera med!! *Nerd* Men först måste jag bilda min egen,,,

@}-,--

Söndag

Jahopp, då sitter man i soffan och pillar i sig lite yoghurt, det får bli min frukost för jag vaknade typ nyss,,,,,
Om 20 minuter drar jag till jobbet, ska vara där i nio timmar. Känner mig inte på topp, lite trött och seg i största allmänhet.

Vi hoppade eurovision i går och såg på Braveheart på 4+ i stället. Det är ju en grymt bra film när man tänker på det.
Får se vad som händer i kväll och i morgon...

@}-,--

Göttis, slappis,,,,

Sitter i soffan och väntar på att Tv-kvällen ska börja,,, Nu rullar Disneydags =D Ungefär lika kul som förr!
Puss!

@}-,--

Tidigt,,,

Ska iväg till jobbet snart, slutar vid fyra och har tänkt att motionera lite där borta med.
Blev inte så mycke sömn, jag Emma och Roger spelade kort till tolv ungefär, så man är lite seg,,,
Men det är självförvållat =)

@}-,--

=D

Jajamensan! Jag ska jobba i helgen igen =P
Fått ihop närmare 60 timmar nu i maj, göttigötti!

Okej, det låter kanske inte så mycket, men med ob-ersättningar och semesterersättningar så får jag ut kanske 7000 efter skatter och avdrag, så det är jävligt bra.
Sen är ju inte maj slut än, kanske hinner få flera timmar *hoppas*
Å skatten innan midsommar, juni blir inte fattig, nejnejneej =)

Nu gäller det bara att överleva till juni,,,, Lönen den 27:e blir ju bara på 18 timmar, det är ju inte lika saftigt :/ Gotta pay the bills...

@}-,--

Var 3:e cancerfall och hjärtinfarkt...

Jaha, då har socialstyrelsen kommit fram till att vi dör i onödan. Vi är helt enkelt för lågutbildade vad gäller övervikt, alkoholkonsumtion och tobak...Var 3:e cancerfall och var 3:e hjärtattack kunde förhindrats genom en så kallad hälsomedveten livsstil.
Tydligen borde sjukvården jobba mer förebyggande för att bla. utbilda oss mer i dessa frågor.

Min spontana reaktion när jag ser detta inslag på nyheterna är: VA?!?
Vem är det som inte vet att det är farligt att röka?
Vem är det som inte vet att det är farligt att dricka för mycket/ofta?
Vem är det som inte vet att det inte är bra att vara överviktig?


Det handlar nog inte om att vi inte vet -vi vet-, det handlar om att vi inte bryr oss. Så varför ska då sjukvården lägga pengar och resurser på något vi vet, men struntar i,,,


Du behöver bara sätta din fot inne på ett apotek så får du veta allt om att sluta röka, bara öppna en tidning så kommer det ett reportage om kost och hälsa, du behöver bara ha gått i skolan för att veta att alkohol kan ge skador både här och där....

Förresten står det i läroplanen att vi ska ha teori på idrotten där det ska gås igenom motionens syften och lite allmänt om kroppen, samma inom biologin och inte minst hemkunskapen! Där ska vi även lära oss vad en kalori är och hur det funkar med energiintag vs. energiåtgång.

We got it covered.


Vad tycker ni?

@}-,--


Var är grovsopscontainern??

I dag är det den 13:e maj.
Enligt vad Platen har informerat så skulle en container stå till vårat förfogande idag, eftersom dom har tagit bort grovsopshuset. Men, inget. Har kikat hela dagen på båda parkeringarna,,,
Vill bli av med all skit nu ju!

Min digitalkamera beter sig lustigt, den dör hela tiden fast batteriet är fullt. Borde nog lämna den till proffsen. Doktorn...

Hehe, gissa vad mitt födointag har bestått av,,, Rabarberpaj=) Ingen frukost och paj till lunch,,,,bad.

@}-,--

Idag såg jag en björn!

Nää, ingen riktig, men en grymt FET labrador,,,Topsy:Kanske skulle förklara,,,
Ewa (Rogers mamma) åker till sin kompis Pia för att titta till Topsy.
Topsy är hos Pia då hennes ägare (Pias sambos ex-fru) är utomlands.
Jag ringde å fråga om vi kunde komma förbi på en kopp kaffe och då sa Ewa att vi kunde komma förbi när hon var hos Topsy, så kunde vi sitta ute å dricka kaffe i solen=)
Hoppas att det inte blev för rörigt, hehe...

Anywho,,,
Imorrn ska jag göra rabarberpaj=) Ska bli så otroligt gött! jumjum,,,
Undrar när räkningarna börjar rulla in, vet ju att min lön bara är för 18,5 timmar,,, not much med andra ord :(
Å det är inte säkert att jag får nåt från A-kassan heller, eftersom jag inte riktigt fått ihop 80 timmar i månaden i ett halvår,,, Spänningen är olidlig!

Men, jag har hälsan, mat för dagen och mysfaktor på topp=) Dessutom tittar ju solen förbi då och då,,,, why complain :/

@}-,--

Ohaiio!

Sitter och mumsar frukost, behöver fixa lite grejjor innan jag ska till jobbet i dag. Ska ringa till bemanningen och facket. Undrar varför det inte kan bli rätt från början för,,,
Jag har haft ont i min högra häl sen i söndags eftermiddag, inte blixtont, mer som ett blåmärke. Fan, trodde att det skulle bli bättre bara jag inte gick så mycket (på jobbet, var ju ledig i går) men icke.
Ska det vara såhär? äh, jobbigt.

Nu ska vi se vart dagen tar vägen,,,

@}-,--

Snart är maten klar=)

Grillmästaren står på balkongen och fixar käk! Me like =)
Jag har hämtat mig från den köriga dagen i går och Roger har sovit ikapp förlorad tid så nu är vi synkade igen. Fast, det är vi ju jämt=P

Sitter å smuttar lite på en mojitodrink som han köpte i Tyskland till mig, den är god och precis sånna överraskningar som jag tycker om =)
Nu är det mat!!

@}-,--

Fan för internet

Ingenting funkar som det ska. Ena stunden funkar allt, skulle kunna surfa på toa om jag hade lust, men sen funkar bara msn men inte internet, blir olika resultat på diagnostiken hela tiden... *blir inte klok* Jo, just det, sen funkar inget. INGET!!!!
Så nu är jag inte trådlös längre, igen. Nätverkskabel=i datorn.

Ser en sväng på film nu, men jag har sett den förr så jag slötittar mest.
Väntar.

Klippte håret lite förut, går ju med trimmern numera=) Jag tror att allt hårklipp blev bortstädat, men om jag missat nåt så lär jag nog hitta det med fotsulan. Små, vassa hårstrån som letar sig in i min hud under foten och åsamkar mig enorm smärta,,, svåra att se är dom också, och rätt så löjligt=)

Borde nog ligga i sängen nu. Äh, sova kan man göra när man är gammal.

@}-,--

@home

Har varit hemma ett tag nu och har fått nyheten att jag antagligen kommer att somna ensam i natt igen,,, mindre kul. Sen har jag tagit reda på hur morgondagen kommer att se ut;

Från 07:00 till cirka 10:00, Städa gillestugan i Varamon,
Fri lek
11:30 till 15:30, Jobb
Fri lek
16:00 till 20:00 Jobb
Sen är jag ledig!!! Oj vad jag ska mysa i morrnkväll, massor=)

@}-,--

Morning!

Snart ska jag dra till jobbet, bara kvar att fixa frisyren lite. Jag tror att jag tar cyckeln i dag igen, går fortare då och senn är det ju så kallt att promenera.
Jag har haft huvudvärk sen i gårkväll, trodde att det skulle släppa över natten, men icke,,, Tog en tablett så hoppas att det hjälper. Annars har dom lite på jobbet.

@}-,--

Då var man själver då,,,

Roger har åkt till tyskland med ett gäng folk för att handla rusdrycker....Han kommer hem i morrnkväll. Inte kul att sova ensam, känner redan av abstinensen=P
Jag ska jobba i morgon bitti, städa lokal med syrran söndag morgon och sen jobba söndag med. Så jag har fullt upp=)

Nä, god tid för dusch och säng!

@}-,--

Förmiddag

Frullen är uppäten, kläderna är på kroppen, ett gäng cigg är upprökta och ett ansikte är på plats=)
Nu väntar vi bara på att Marcus ska trilla förbi så vi kan åka till garaget/landet uppe hos Rogers pappa.
Jupp, jag ska gräva mer. Har även tänkt att så några frön vi hittade på Maxi i går; Flitiga Lisa och minisolrosor!
Lisan är det nog inga problem med, men jag är lite skeptisk till Solrosorna, dom behöver ju mer sol,,,men det märks.
Såg förresten ett 'görsafränt' rosa trädgårdsset,,, Rosa kratta, spade, sekatör, minisåg, värktygsbälte och knäkudde! Så sött och jag blev så kär,,, men med vår ekonomi just nu så får det vänta tills det behövs på riktigt. När man har en egen trädgård att påta i ;)

Men hallå! var är han,,,

@}-,--

Trevlig kväll och en tankeställare

Fåsenu,,,

Kylen städad och fylld.
Tvätten är tvättad, torkad och vikt.
Sverige vann mot Tjeckien och är i kvartsfinal.
Har haft 'videokonferans' med stans sötaste Theo.

Helt kort, en lyckad och trevlig eftermiddag/kväll!
Hoppas att ni har haft det lika trevligt som jag.

Kom att tänka på en sak förut när jag läste ett inlägg om kroppsideal. Själva inlägget handlade om modekroppar som vi får våra ideal från. Om att man ska vara så smal som möjligt, banta, gymma och vara nöjd om nån frågar. Inlägget levererades med en gnutta ironi och distans, men kommentarerna var mestadels hätska och av karaktären 'vadfansäger du' eller 'det finns faktiskt dom som vill men inte kan gå upp i vikt'

Varför reagerar vi så när någon har en åsikt om kroppar och själar?
Dom flesta av oss håller nog med om att man har rätt till sin egen åsikt, men vi (jag med) är snabba att övertala dom som har starka åsikter att vår åsikt är mer riktig...
Blir inte riktigt klok på dethär, bäst att lägga ner=)

@}-,--

Igår var jag trädgårdsmästare,,;)

Innan jag berättar vill jag bara be om ursäkt för att blogg.se har ett idiotiskt skrivprogram som hänger sig och fastnar på kursiv fucking text!

Jo, var ju iväg igår en sväng uppe hos 'svärfar', var meningen att bilen skulle få lite omtanke.
I stället för att jag skulle sitta och ha tråkigt så sysselsatte jag mig i vanlig ordning=)

Det hela började med en rosbuske som såg lite vissen ut med döda grenar lite här och var...

Dom klippte jag bort. Sen drog jag bort lite ogräs, tills Irja upplyste mig om att allt var ogräs, då drog jag i allt=)Men rötterna var överallt, bara att vända jorden...

Snacka om att jag hade farten uppe=)


Så bra det kunde bli! Bara fyra meter rabatt kvar, men det kanske blir en annan gång, lovar inget=)

@}-,--

Det verkar inte komma tillbaka,,,

Har gått en dag nu kanske och min förlorade vecka är fortfarande borta,,,

I går hade jag tänkt lägga upp lite bilder från eftermiddagen ute hos Rogers farsa och Irja, men blev så distraherad av att bloggen bråkade så jag kom inte ens för mig att skriva ett inlägg! =)

Bilderna är kvar i kameran och snart ska jag ner till tvättstugan och fixa med tvätten, så jag får göra det senare.

Fick mitt lösen till Kommunals a-kassa i dag, var tvungen att kolla fort som bara den, men där stod det inte mycke,,, Bara att dom hade fått in mina papper den 4:e maj, jag antar att jag är för snabb=)

Återkommer som sagt senare!

@}-,--

okej, vad har hänt här då?

Den senaste veckan verkar ha försvunnit, undrar om den kommer tillbaka eller om den är borta för alltid?

Haha, tänk om jag behöver terapi för att få tillbaka den=)

Well, well, det löser sig nog...

@}-,--

Dom är bara så uppkäftiga =)

Det är därför jag gillar dom, dom kommer åt överallt, tar sig in och är omöjliga att bli av med!
Om man tänker på det så är dom otroligt vackra, lysande färg och mysig, luddig yta...Sen är det ju så att när maskrosorna har kommit på allvar så är inte sommaren långt borta=)

@}-,--

Åsanisse!

Åsanisse började nu på morgonen, tycker sjukt mycke om dom filmerna=) En krutgubbe med humor, klassiskt!

Vi bestämde oss för att gå upp tidigt i dag, tror det var för att vi skulle vända tillbaka dygnet. Var faktiskt uppe redan vid sju, men då hade vi dragit oss en stund. Hade det inte varit en sån bas-sak som alla klarar skulle jag nästan vara riktigt stolt över mig själv=) men det är att gå lite långt,,,

På jobbet i dag ska jag höra om vikarierna får använda gymmet, eller om det bara är den ordinarie personalen,,, Fast i första hand är det ju pensionärerna som har rehab. där. Men peronalen får också utnyttja det när det inte är inbokat några pass, kan ju lika gärna höra.

Har ansökt till distans på matteB, det skulle ta ett par veckor att 'processera' men tror att det inte ska va några problem att få vara med=) Det svåra är ju att klara av det, matte är ju lite svårt på det sättet att det bara finns ett rätt svar, ingen diskussion. Kanske inte idealt att läsa på distans, men om det kniper kan jag ju alltid höra med farsan. Han sa att han kunde försöka hjälpa så gott han kunde.
Utbildning är lite av en soft spot för honom=)

Nä, dags för lite mer kaffe. Hoppas att jag får en trevlig dag! -tack=)

@}-,--

Knyta sig lite =)

Dags för sängen snart. Har ägnat en liten stund åt att desinfecera tangentbordet och musen, iieeuuww va äckliga grejjor jag fick bort, kan bara tänka mig vad det kunde vara för bakterier och så. Man har väl sett vad dom får fram i rent hus på tv,,,well, well. Nu blir jag inte smittad av svininfluensan via min dator i allafall=)
Kväller på er!

@}-,--

RSS 2.0