Humpf...

Jaså, då är mina böcker slut. Det känns tomt på nåt sätt =(
Det var en jäkligt bra serie, Milleniumtriologin är ett gäng böcker jag kan rekomendera varmt. Stieg Larsson. 'Fem solar'

Å andra sidan betyder det att jag kan läsa 'mina bloggar' mer regelbundet och komma med fler inlägg=) Jag vet ju att jorden snurrar vidare även om jag råkar försvinna i en bok då och då...

Sitter och kollar på hockey nu medans tvätten klarar sig själv i tvättstugan, det verkar bli en spännande match och nu har dom visst fått byta ut målvakten på grund av skada. Det inre ledbandet på knät var visst lattjo på Holmqvist, synd. Btw, det är Sverige och Ryssland som spelar=)
Blev helt oförklarligr sugen på en öl, kanske har med reklamen att göra? Va gött det skulle va med en kall fat special eller lapinkulta,,,,Heiniken skulle också funka,,,,folköl då förstås! =)

Jag blev friskförklarad i dag! (dom har ju ioförsig inte kollat i huvet) Men nu är ett orosmoln borta från min horisont. Yes!

I morgon blir det lite jobb, det känns som det var evigheter sedan, vänta nu,,,,det var det ju! Va kul det ska bli på mötet på måndag :[ jag känner mig på hugget!

Paus nu innan sista perioden, ska kila ner i tvättstugan.

@}-,--

(=

Nu blir det sängen. Har läst nästan hela eftermiddan så nu är jag trötter,,, och sugen

@}-,--

Men vänd på henne!

I Dag försökte min far mäta mig, det gick sådär. Min stortå på måttbandet och hela vägen upp till hjässan=Far konstaterade glatt att jag vuxit, 15 cm. Inte troligt sa jag (23 år gammal)
Morsan sa nyktert att han skulle vända på mig (mäta på ryggsidan)
Farsan sa 'VA?!' och tog tag och började greppa mig för att vända mig, uppochner=)
Jag skratta nästan ner mig....ujujuj,,,,Annars var jag en tripp till LKPG i dag, Lovisa ville sätta sprätt på lönen antar jag=)
Vi var i alla affärer överallt och det var kul, ont i foten dock. Men mest kul och jag är glad över att jag följde med=)

Imorgon ska jag slå upp sista boken i Milleniumserien, lär nog bli lika fast denhär gången. Bara så ni vet.

@}-,--

Nostalgi

Eller snarare kultur.
På balkongens stereo har spelats:

Backstreet boys 1:a och andra skiva
Yabba dabba dance 5
Absolute music 22
Five, deras första skiva
Rally 4, humorskiva från P3
Dia psalma, Sell out och Gryningstid
Definitivt 50 spänn 2 och 4
Roxette
Power winter party från -01
250 kg kärlek -naken
Louise Hoffsten
Och strebers.

Nostalgi med lite vin, receptet på en lyckad kväll=)
Just nu är jag lite onykter, så jag missade nog lite låtar/skivor,,,Inte för att det har någon sexuell betydelse,,,

@}-,--


Nu är det klippt!

Var jhos morbror som hade födelsedagsfika, deras vofsing skulle ha trimmats i dagarna men hon som skulle göra det var sjuk. Den lilla pälsbollen led i värmen, så jag tipsade morbrors flickvän att hon kanske kunde klippa magen i allafall tills trim-tanten var frisk igen. Sagt och gjort, så nu kan Noppe svalka sig lite bättre=)
Jag blev så inspirerad så jag bad henne att klippa mig med,,,behöver jag säga att det såg fördjävligt ut? Senare hittade vi en uttunningssax och fick bort 'hacken'. När jag kom hem sen tog jag ett varv med hårtrimmern och på det hela taget är jag nöjd. En laddning hårfärg på det och lite styling så blev det nästan perfa.

Jag har annars spenderat dagen i en bok, sen kom Roger och plockade upp mig för att åka å käka och nu sitter jag, Roger, Mathe och Elin här och väntar på att Robinson ska börja. Gött.
Lite alkohol på det=)

@}-,--

Ta det piano

I dag ska jag bara ligga och läsa. Flickan som lekte med elden, del 2 i millenniumserirn, gonna be nice.
Eventuellt ska min morbror fylla år idag (han vet inte än) då får jag gå ner och bli bjuden på kaffe, men det är ju inte så ansträngande.
Roger är uppe och röjer vid jaktstugan och sen ska han vara hos sin far till kvällen och pilla med bilen, Antagligen ska Mathe och Elin vara där med sen.

Innan allt kanske man ska ta och stoppa nåt i magen, men vad?? Alltid samma dilemma...

@}-,--

Ja, jag vet att alla skriver att det är bra väder,,,

Men det går inte att undvika, bra väder=bra humör!

En snutt nu på dagen har spenderats sittande på en planka. Det var inte vilken planka som helst, det var första parkett när fältet bakom 'svärmors' hus plöjdes. I vanliga fall hade jag inte kunnat bry mig mindre, men nu var Theo där och nästan smittade av sin facination för traktorer, men bara nästan =)

Tänk vad fort en familj växer, förut, nåt år sen, hade jag min egen familj som kärna, även om jag var i ett förhållande så kände jag mig inte riktigt som en medlem av hans familj, alla konversationer var artiga men opersonliga,,,,Jag kunde inte riktigt förstå hans föräldrar eller syskon. Hur dom tänkte och resonerade verkade för mig inte riktigt vettigt,,, Nu säger jag inte att det var fel på folket, bara att jag och dom inte var på samma plan.
 
Nu har jag 'min' familj, men även Rogers familj. Man kan prata om vafan somhelst, man får ha sina egna åsikter,,, I deras ögon är jag en egen människa, inte ett bihang, en respektive, jag är Linda.

Hos er kan jag vara mig själv, middagar och annat är inte förknippat med en ångest över vad ni ska tyckka om mig, mina åsikter eller mina kläder. Det blir inte stelt och konversationerna är inte på en kyligt artig nivå, utan trevliga och äkta.
Förut hade jag två syskon och två syskonbarn, nu har jag fem syskon och tre syskonbarn, dessutom har jag fått en extra morsa och två extra farsor,, den ni!

Ville bara säga att det gör mig fördjävla glad =)

@}-,--

Är man tillräckligt trött så somnar man,,,

Det sa nyss en hemvärnssoldat på TV:n.
Stämmer ju, men en motfråga från min sida måste bli,,, Vaknar man (jag) om man (jag) är tillräckligt pigg?
Nej, jag har märkt att jag sover på tok för mycket och nästan aldrig vaknar utsövd, när jag borde vara trött är jag det inte (även om jag varit vaken i 18 timmar)... Jag har läst att sömnsvårigheter och sömnöverdoser är ett tecken på depression, men det är nog att gå lite väl långt.

Min 'livsattityd' är i botten, mycke suger i allmänhet och några saker suger i synnerhet. Det största sugmärket går till arbetsmarknaden och bemanningscentrum. Man kunde tro att jag borde bli glad när det ringer en person som säger att jag har fått jobb över båda semesterperioderna, och det hade jag också blivit, om det inte vore för en sak. Dom fick inte lämna ut hur många % ifall nån med förtur ville ha 'mitt' jobb.(?)
Summan av kardemumman är att jag i bemanningens och kommunens ögon är kanske 3 år gammal som inte fattar när nån driver med mig. Vad jag fick reda på via telefon är att jag nog har jobb i sommar, men det kan röra sig o en timme i veckan, fast, det var ju inte vad som sades,,,,,

Jag reserverar mig för osammanhängande text.

No one can make you feel inferiour unless you let them.

På mötet som kommer snart ska jag få svar på ett och annat.
Jag har bestämt mig för det. Sist jag kollad var jag en vuxen människa och förtjänar att bli behandlad som en sådan!!!
I natt vill jag sova, och i morgon vill jag gå upp när klockan ringer=)

@}-,--

Boooring

Vad gör man, på tok för mycke tid,,,
Hoppas att sommaren kommer fort, att man får jobba mycke i sommar och att man får nån sorts rutin i vardagen.
Amen

Tur att man inte är religös,,,,

@}-,--

Shoppingfrenzie

Jajävlar vad det har handlats grejjor!
En ny stationär dator, en ny skärm (23,5"), en ny LCD-Tv från LG (42"), Nya datahögtalare och ett nytt PS3 med ett gäng spel.
19´000;-

Fast, det var inte jag som handlade, ej heller Roger,,,det var Rogers lillebror som sålde sin moped och investerade pengarna enligt ovan. Men det var kul att följa med och titta och 'bära'.

Hittade även ett objekt att dregla över, en liiten Acer,,,blå,,,,ursöt och megaonödig, men ändå. I'm in love.
Om man lyckas få fyra laxar över nån gång så visst, men det lär dröja. Från att inte tycka om datorer till att vilja ha en till, det är ett stort steg för lilla jag. Vad har flugit i mej??

@}-,--

Vilken skillnad det kan bli=)

Ibland när man dammsuger kan man bli otroligt frustrerad när man inte kommer åt överallt. Man kan ju flytta på saker och så, och det hade jag gjort, om nu inte saken var fast förankrad i golvet,,,det var toastolen.
Arg som ett bi tog jag en trasa och torkade runt istället, på nåt sätt skulle jag få bort dammet var det tänkt. Och jovisst, det försvann, Men jag hade då skapat ett större problem.
Självklart var jag tvungen att skura hela badrummet, och badkaret, och handfatet och,,, ja, ni fattar. Rensade i avloppet med, inte visste jag att vi hade haft ett lik där under en längre tid,,,,
Det var ju ett tag sen jag klippte mig men minnen av mitt långa hårsvall levde kvar i avloppet,,,iiieeeuuuuwww!

Men att det kan bli en så stor skillnad när det är klart, shit alltså...Nää, skojja bara=) Men fan va bra det skulle vara,,,

@}-,--

Moahahahaha!

It's alive!
Opel fungerar=D
Nu ska det bara städas i motorrummet så att den nya huven kan stängas utan problem. Vill ju inte mosa in allt modell full resväska och sitta och hoppa på den,,,
Fan va kul!

Motorn är bytt men nåt är fel,,,

Då har man kommit så långt att man börjar leta fel i kablarna. Det betyder att alla kablar gås igenom = trassel och 'varfanskadenhärvaranånstans!!'
Jag bidrar inte med så mycket, fattar ju inte själv vad som gör vad =) Har satt på kaffe och sitter vid datorn här i stället.

Varför har ingen berättat för oss att det tydligen är vänstertrafik på vägen upp mot Karlsby från stan?? Mötte ett helt gäng bilar som befann sig på fel sida, läskigt! Nu är det ju så att folk kör lite som dom vill på den vägen och Varken Roger eller jag är några undantag, men vänstertrafik?? Nån måtta får det väl vara??

Senare!

@}-,--

Rapport från Tv-soffan

Gud va mätt jag är! Ganska trött med=)
I går var jag ju iväg på cyckel, var lite kämpigt upp för backarna men vafan, bara att trampa på.
Pratade faktiskt med en vettig människa på arbetsförmedlingen, hon verkade ny så det kanske förklarar saken,,,, She hooked me up, telefonnummer, blanketter ock friskatag-känslor. Så ska det vara på arbetsförmedlingen=)

På eftermiddagen var vi förbi en sväng hos Rogers mamma. Hans syster, hennes karl och deras son var där med. Genast skulle det köras traktorer och diverse maskiner ( i miniformat ) Roger fick lite skäll när grabbens godisskål blev utsatt för rånförsök=)

Idag har jag varit på jobbet på förmiddagen, hem en vända och sen mot Degerön. Bilgrejjor tar aldrig slut, bara så ni vet =)
Tog en promenad som känndes bra, tills vi räknade ut att det bara var 3.2 kilometer,,, upf,,,
Nmu har vi käkat och är mätta och glada everyhopa. Snart dax för sängen,,,jupp

@}-,--

Morr'n

Tänkte bara säga god morgon. Jag ska snart iväg, tar cyckeln till lassarettet å sen till stan. Behöver ju inte betala p-avg. Nåt positivt=)
Jag tror inte jag orkar bromsa bilen så som den är nu, så jag spelar på den säkra sidan.
Får se hur det går med allt, Au revoir!

@}-,--

Ett gäng mackor

Jag har aldrig varit mycke för mackor, men ibland är det ju otroligt gott=) Nu när vi kom hem så slukade jag 5 stycken! haha, lilla jag...

Ska upp tidigt i morgon, klockan nio ska jag vara på lassarettet och sen efter det ska jag slarva in på arbetsförmedlingen, kanske kan man få fason på livet? Njae, lite högt siktat, men en matte B kurs kanske inte är så långt borta. Kusin David har ju fått mig att tänka på utbildning, och då speciellt sjuksköterskeutbildning,,, Kan ta tid och kosta en del, men i slutändan är det nog värt det. Oavsett måste jag klara matte B först, Why??
Nä, blä på allt!
Nu ska jag slappa och sen sova järnet=)

@}-,--

Frustrerad

Jag har läst ut en bok nu på kvällen. Den hade inget slut, inget slut......................såhär slutade den; Och då visste han vad han måste göra.
Vad är det för jävla stil : ( Han kanske vet, men inte jag och jag vill veta!!

Annars var David här en stund förut, Anton tog sig hem till Kalmar och så har vi haft besök av Mathe och Elin nu en liten stund. Dagen i en mening,,,spänning på topp, eller snarare botten.
Avrundat med ett stort antiklimax. Böcker borde vara tvugna att ha ordenkliga slut. Så.

@}-,--

Post i dag!

Tiden bara rusade iväg igår, Jag Emma och Roger satt ock spelade kort i all välmening, sen blev klockan typ 02.00. Bara sådär,,,Fan vad sent det blev,,,,men trevligt=)

Fick hem papper på en lägenhet idag som vi är etta på, ska kolla den i eftermiddag, om jag mins rätt så är den bra planerad, det är ju a och o. I brevlådan damp det ner ett anställningsavtal också, det var på tiden!!
En tripp till Ewa sen, annars vet jag inte mer. Behöver det hända en massa saker hela tiden?

@}-,--

Måndagssöndag,,,Söndagsmåndag,,,

Idag har vi (Roger, Anton och jag) varit uppe hos Rogers farsa och fortsatt motortransplantationen. Nästan klart nu, några konstiga fel som jag iallafall inte har en aning om, men sen ska det vara klart. Får se när det blir.

Jag tog det väldans lugnt, tills Stephan tyckte att jag kunde kratta löv... Han sa att jag inte behövde, men vad skulle jag gjort annars? Tog skottkärran och räfsan och satte igång. Känns bra att ha gjort något faktiskt.

Grillade lite ikväll, årets första. Blev jättegott och Emma kom och hjälpte oss att käka, nu sitter alla och glor på nyheter och snackar kassakort och arbetsförmedlingen. Vuxenpoäng, jajjamensan.

@}-,--

Åka och handla

Det måste göras,,, börjar eka så smått i kyl och frys. Jag tror att det är dax att ta med panten också, den tar sin lilla plats.

I går kom motorbytet halvvägs. Ska fortsätta en annan dag,,,eventuellt i morgon, det är bättre med en heldag och idag är det påskmiddag hos morsan. Jag och Anton eldade upp lite sopor i den nya gropen, gick jättebra och var knappt nån fara, men vi höll ett vakande öga hela tiden och fick släcka en liiiten smitarbrand, men det var över på tre sekunder=)

Jag hann med att sola lite igår med, men det tog inte så bra =(   Riktigt skönt dock.

Då är det bara att vänta på att det övriga gänget känner sig klara så vi kan dra till maxi. Vänta på att nåt ska hända är ju inte alltid det mest roliga här i världen,,,

@}-,--

Glad påsk!

I dag var jag på stan med moderskapet, hon var på jakt efter gardiner. Man kan påstå att det var en lyckad jakt, tvivelaktig prissättning på Hemtex bara. Men fina var dom.

Nu ska vi se om Opel får nya motorn i dag. Blir smutsigt och oljigt, så jag tror jag bränner sopor i stället=) Tunga lyft är ju inte min gebit,,, Kanske kan bättra på vår-brännan lite med... Får se.

Puss i påsk!

@}-,--

Långfredag

Då har man kommit hem från 'svärmor', det var kul att träffa lite folk och sen var det ju jättegod mat med=) behöver inte äta på flera dar,,,

Tur då att jag tog en liten promenad tidigare med Lovisa, blev en sväng runt Råssnäs, mysiga vårfåglar och blommor överallt. Nu är våren här för att stanna, Yes!

Anton har landat här nu igen, stannar kanske till onsdag,,, Får se vad som kan hittas på... =)

Tv-kväll nu, ska bli skönt att slappa lite. Hoppas att det blir en fin dag i morgon med.

@}-,--

Bröst...

Ser på en dokumentär på trean om bröstoperationer. En reporter eller liknande intervjuvar olika tjejjer om deras bröst, varför dom ville operera och om dom är lyckligare nu,,,
Många av dom har gjort eller ska göra fler operationer, alltifrån större implantat till ett lyft.
Reportern försöker komma underfund med varför man utsätter sig för riskerna när många av dom säger att dom inte blir mycke lyckligare,,,,

Vad har då jag för åsikt,,,?
Helt och hållet för rätten att bestämma över sin egen kropp, ingen annan ska ju bestämma förutom ägaren,,,
Det kan ju verka onödigt med riskerna, alla har ju hört om läckande implantat och bröstvårtor som försvinner,,,,,,tuttar som ramlar ner och så vidare, å andra sidan blir man ju upplyst om riskerna innan man fattar sitt beslut.

Skulle jag vilja ha större bröst?
Svår fråga,
Ibland vill jag det, när man är på stranden och bikinin känns säckig så hell yeah, men jag önskar nog att jag var begåvad med större bröst redan från början. Tycker även att det är snyggt med lite mer än en planka till överkropp.
Å andra sidan är det rätt sexigt med en plankig överkropp om ägarinnan tycker det..... Att vara sexig är ju inte bara kroppen, utan om man bestämmer sig för att vara det så kan man vara det!

Bara man kan stå för det så har jag inga problem alls, då menar jag inte att man behöver ha ett skäl, uta att man ska kunna säga :
'Jag ville ha mer uppmärksamhet' eller 'Jag mådde så dåligt och såg ingen annan utväg'. Bara man kan stå bakom sitt beslut och  vara ärlig mot sig själv,,, Är anledningen att man tror att sexet blir bättre så funkar ju det med, bara man då inte säger att man gjorde det för att må bättre psykiskt. Fast det kanske man gör om man känner sig sexig,,,fan vad jag snurrar,,,, Ärlighet mot sig själv. Det är grejjen.

Såg en tjej som gjorde ett 'boob jab' (i stället för ett 'boob job') Hon injecerades med nån gelé,,,Macrylane eller vad det hette. Fick en storlek större och det skulle hålla i 18 månader, kostade inte lika mycket och ingen sövning, bara lokalbedövning. Hade jag pengar skulle jag prova, det tror jag faktiskt,,,,,

Jag är rätt så liten och har säkert tuttar som är proportioneliga, men det skulle vara kul ett tag med större=) det skulle ju inte vara för evigt och då kan man ju verkligen säga att jag kollat valmöjligheterna. Men prioritera en kul grej framför andra, tyngre poster i ekonomin,,,nej.

Vad tycker ni?

@}-,--

Skärtorsdag

I dag har jag jobbat, inte länge, men en stund. När jag kom hem så drog Roger och jag rätt så snart till Ewa och drack kaffe. Men innan det var jag tvungen att hänga min t-shirt på tork, hade hällt cola på den och ville inte att det skulle bli en fläck. Så av med den, blöt ner i vatten och häng upp på Ewas torkvinda. Sen kaffe=) Jodå, spänning på hög nivå =)

Är nu hemma från en tur till Biltema. Ska ju byta motorn i Opeln så det behövdes lite grejjer,,,motorolja och glykol,,,sen hittades det orginalfjädrar till volvon med, förra ägaren eller innan har sänkt den, och det tycker inte Roger är så kul....pöjkar.

Vet inte vad som händer i kväll, är lite själver hemma nu när 'gänget' är iväg och fixar med fjädrarna. Var inte så sugen på det. Dessutom fick jag en nybörjarkurs i Japanska som jag är lite sugen på =)

@}-,--

Hade inte en meter kvar

Bil har ju varit sjuk ett tag, så vi har 'sparat' på den så mycket vi kunnat. Inte åkt till olika ställen och så. Det var tur,,,=)
Den nya motorn befinner sig i Degerön, en bit bort,,,  I går skulle Roger hjälpa sin far med en koppling och vi hade ju volvon däruppe som nästan var klar så vi chansade. Den sista kilometern var riktigt spännande om man får säga så... Det rasslade och skakade och levde,,,, Sen när vi kom fram sa det bara .:PANG!!:. sen började det ryka från motorn...
Vevstaken som ska vara i motorn bestämde sig för att bo utanför i stället...Ett stort hål blev det....Bitar överallt...

Jaha,,bara att plocka ihop volvon efter rostlagningen, ett gäng baklysen och en kofångare skulle dit, dessutom hade ju Roger lovat sin far att hjälpa honom med hans bil. Vi kom hem vid elva på kvällen, Mathe och Elin hade åkt tidigare när man kom fram till att volvon funkade och var körbar.

O! Just det,,, jag planterade en granhäck därute i går=) Inte jättelång då det bara är tre plantor, men det känndes bra att kunna göra nåt mitt i all elände. Gick omkring och grävde upp små bäbisgranar som poppat upp här och där, sen planterade jag dom nere vid vägen. Jättejobbigt att gräva där för det ligger i skuggan och var fortfarande fruset på sina ställen. Får se om jag fprtsätter med häcken nån annan gång,,,,

@}-,--

Nytt försök

Datorn fick tuppjucket i morse, vet inte vad som flög i han,,,, Helt plötsligt blev det JÄTTEstora bokstäver och sen försvann allt,,,,knepich.

Hängde på låset i dag när GameStop öppnade, Honey hade bokat ett spel som kom ut i dag. Efteråt skrattade vi lite åt väskan jag blev kär i på Gina, den är ju så ful att den blir snygg=) (men det fattar ju inte det manliga könet,,,why,,,) Nu sitter han och leker Cubansk mafioso, verkar vara ett kul spel, får se o det har nån vettig handling.

Åkte till Ulvåsa med morsan för att byta en spegel som hon köpt där. Gick runt och kollade lite med, finns ju så mycke fint där, både stort och smått. Som domhär ödlorna som jag fick. Tack mamma!!Dom kommer att bli ursöta nånstans, men var??? I don't know...

Senare ni!!

@}-,--

Angående löneförhöjning!

Med anledning av Er ansökan om löneförhöjning får vi avge följande utlåtande:

Har ni då ingen skam i kroppen? Vet ni egentligen hur lite ni arbetar?
Vi ska här klargöra detta för er.

Året har som bekant 365 dagar. Därav sover Ni 8 timmar dagligen. Det blir tillsammans 122 dagar, kvar blir 243 dagar. Dagligen har Ni 7 timmar fritt, det blir 106 dagar. Nu återstår 137 dagar.
Året har 52 söndagar då Ni bekant är ledig. Kvar blir då 85 dagar.

Lördagar arbetar Ni inte heller, det blir 52 dagar till. Dessutom har Ni 3 veckors semester.
Nu är det således bara 12 dagar kvar. Året har inalles 11 helgdagar.

Vad blir då kvar? Jo, en dag, den första maj, då är Ni också ledig.

ÄNDÅ KOMMER NI OCH VILL HA LÖNEFÖRHÖJNING?


Sjukt kul, enligt min mening. =P

@}-,--

Inget blev uppskjutet =)

Allt som jag ville ha gjort i dag blev gjort. Jajjamen =P Nu är ju inte att ringa två samtal så mycke arbete, men att ha slutfört något känns så jävla bra. Det bara är så.

Bemmanningscentrum hade inte mycket nytt att komma med och jag var inte förvånad. Sen fick jag veta att papprena kommer inom kort, bara ett par dokument extra som skulle med. Nyfiken, ja.

Platen hjälpte mig att sätta upp oss på ett antal ettor. Dessutom ändrade dom min adress för sjuttitolfte gången. Att dom aldrig kan få det rätt, menar, jag hyr ju faktiskt av DOM....

Sen ringde morsan och undrade om jag ville ta Nellie på en längre sväng, jag var redan påväg ut med dom ursnygga skorna så jag sa att javisst, inga problem=)
Tog svängen runt Staffanstorp och ner bakom Duntis. Känndes skönt, fick upp farten emellanåt med=) Mor undrade sen om jag hade lust med nåt ärende på stan, så dit tog jag vägen sen. Var bara hemma en snabbis för att byta om först (löpartights är inte högsta mode, om nån nu har missat det) In genom dörren kliver Elin och hon var pigg på att vara sällskap.

Hon hittade ett par nya solbrillor och jag blev föräskad i en neon-rosa väska på Gina. Fast, har man inga pengar så,,, :'-(

Med stegen styrda mot hemmet så frågade några ungar om vi visste vem som ägde en hund dom hade fångat när den sprang lös. Jag hade ingen aning och inte morsan heller, men när vi närmade oss vår port stod det en mindre folksamling som sa att hunden hade hoppat från ett fönster på 1:a våningen,,,
Okej, bra, då är det väl inte så svårt att lista ut vem som äger vovven. Det visade sig att polisen var tillkallad och bankade på dörren efter bästa förmåga. Ägaren hade legat och sovit.
Ganska mycke uppståndele,,, Folket visste varifrån hunden kom, lite långt att gå att ringa polisen, dom har väl andra saker för sig,,,tror jag.
Dessutom var bovärden på gården och om någon kan ta reda på vem som bor där och ev, ringa så är det väl bovärden,,,eller?
Slutet gott, allting gott, får man väl säga =)

I eftermiddag har vi tvättstugan, mer spänning behöver inte jag i dag =)

@}-,--

Måndag i morgon

Mycket man vill ha gjort, men känner jag mig rätt så blir nog mycket uppskjutet,,,,igen...
Ska nog snacka med människan på bemanningen i alla fall, sen ringa till Platen...kanske =P

En dusch och sen sova i den nybäddade sängen. Ja, så får det bli.

@}-,--

Mmhmm

Varför ska man ha en rubrik hela tiden?? äh, whatever.

I dag har vi varit och hållt Bamse sällskap, tror nästan att han struntade i vilket,,,,
Var förbi en sväng hos Ewa och kollade läget. Det var lungt och Theo var där och hjälpte till med att lasta ved. Hehe, barn kan vara kul dom =P Fick massor med kramar innan vi gick.

Det fick bli en pizzeria som lagade våran mat i dag, den tog vi med oss hem till Bamse igen, så fick han sällskap lite till.

Nu kom dom hem, så ska väl höra vad dom varit med om =)

@}-,--

Seg start

På en seg dag.
Frukost bestod av en liter fil, var bäst att dricka upp den innan den blev gammal (hahaha!) Sitter nu med första koppen kaffe, gottigott=)

Innana sängen i går satt man på balkongen med en cigg, jag förväntade mig inte att se en av farsans arbetskamrater komma med verkstadsbilen, men det var vad jag såg :P Länge stod den på parkeringen, sen kom farsan ut och började riva i den verkstadsbil som redan stod där. Lite fundersam blev jag allt, Är Motala Verkstad bara en täckmantel för något annat? Smuggel? Spioneri??
Nej, så var det inte=) Far skulle jobba natt, fick jag som svar på mitt frågande sms.
Nog om det, är ju inte intressant.

När jag slog upp ögonen i dag var det till jluv måsmusik, acompanjerat av biltvättarnas vilda vattenslangar.... Ahhh, underbart, INTE!
Måsarna är förresten extra glada nu när nån granne har matat dom med sopor, hur svårt är det att slänga skräpet i hålet? Bara undrar,,,

Jag har haft ett garage inom platen, det var jätteviktigt att man inte tvättade bilen utanför garaget, för där fanns det ingen skiljebrunn. Biltvätt fick bara ske inne i garaget, så var det bara.
Jag undrar om det bara är skillnad från bovärd till bovärd eller om det var för att jag är en ung liten tjej, men alla med garage under våran lägenhet tvättar sina bilar utanför garaget. Jag kan bara dra slutsatsen att dom inte fått den informationen och att denhär bovärden inte bryr sig...

Nu störs jag ju inte av att det tvättas bilar, det är väl en hygglig sysselsättning, det är bara tidpunkten jag störs av. Hela tiden, varje dag. Förvånad över att det är lack kvar att tvätta...

Well,well. Senare y'all!

@}-,--

Sömnlös natt

I dag skulle jag som bekant jobba från 7 till 16. Det är ju bra, 8,5 timmar på en lördag genererar lite över tusenlappen efter skatt, och jag behöver pengarna.
Gick och la mig skapligt igår, vid elva, men sömnen uteblev. Klockan tickade på, men Linda somnade inte för det,,, Vid fyra blev jag så förbannad att jag måste ha somnat bara för att. Behöver jag säga att jag inte har varit alltför pigg i dag? Tankar för alla som har sömnproblem! Lider med er. Bara så ni vet...

Arbetsdagen gick bra i alla fall, men när jag kom hem fastnade jag i soffan. Hehe, lite kul, dom visade Kalle och Chokladfabriken, den satt vi och såg på men sappade lite för att se om det fanns nåt annat. Då ser vi att family guy har kalle-och-chokladfabriken-tema,,,lite Déja-vu sådär. Tihi, vet att jag har låg humor =)
Har sett på Robinson nu, det är ju ganska bra. Inte som det var förr, men det blir ju alltid lite pakter och skit, men det går nog inte komma ifrån. Å andra sidan har det ju bara börjat,,,får se när/om/när det spårar ur.

Ska nog sätta punkt här, har ju inte sovit så bra så det är nog inte så svårt att räkna ut vad jag kommer att syssla med snart,,,=P

@}-,--

Varför funkar det inte normalt?

Sitter framför en bärbar dator, till den har jag kopplat tangentbord och mus via USB. Det har funkat sen i höstas men nu håller det på och dummar sig. Ja, jag har bytt batterier =)
Först funkar inte tangentbordet, det vill helt enkelt inte ansluta, sen börjar musen att ha exter för sig. Nu funkar det, men jag är inte glad över min utrustning när den är uppkäftig mot mig. Så det så!

@}-,--

Ruggit

Det är bästa sättet att beskriva morgonen här. Sen stängde jag fönstret =P Fan, känner mig rätt så med när man ser på nyhetsmorgon,,,vuxenpoäng jajamen.
Nu ska man väl pilla i sig nåt att äta, har en limpa som går ut i dag, inte en hel, lite har man ju ätit av den i veckan men det känns ju onödigt att den ska bli gammal.
Ska man förresten lita på bäst-före-datum? betyder inte det bara att produkten är lite sämre efter,,,,inte värdelös,,, Såna fall borde det heta sista förbrukningsdag, det finns ju också och borde vara allvarligare,,,,eller?
Bra, Bättre, Bäst.
Om mjölken går ut i dag är den fortfarande bättre, och i morgon är den kanske bara bra,,,, Snurr, snurr i min tankeboll=P
Tydligen slänger vi på tok för mycke mat bara för att den har 'gått ut', dels beror det på att vi är slavar under datumen, och dels beror det ju också på att vi helt enkelt överkonsumerar. Varför köpa mat med datum på och inte äta upp den innan den är gammal? Går ju bara en massa pengar. Då låter det vettigare att köpa mat som man vet att man kommer äta, som man tycker om.
Har ni förresten sett dendär reklamen om en diskmaskin som använder pyttelite vatten? Den börjar med att säga att när man diskar för hand så går det åt massor med vatten typ. Sen pratas det om att man borde ta sitt ansvar och spara på vattnet osv. Det är ju en bra tanke men det funkar ju inte så, bara för att jag minskar på mitt vattenbruk så får ju inte nån annan världsdel mer vatten. Det är ju mer aktuellt om man lever på nåt ställe med torka eller dålig vattenförsörjning i övrigt.
Dom höjde ju avgifterna för det kommunala vattnet här eftersom det inte användes lika mycket vatten. Nya snåla duschmunstycken och snålare kranar är ju standard nu för tiden, så trycket på reningsverken minskar och det finns inte mycke där att göra. Vill bara säga att jag iallafall inte får dåligt samvete om jag tar en lång dusch, för det finns mycke vatten här och jag 'stjäl' inte vattnet från Afrika eller islagret i Antarktis.Mina skor är torra nu och dom är så fina=) Har snörat dom på ett annat sätt nu med så att dom inte slits lika hela tiden. Om inte det är ekonomiskt och miljövänligt så vet jag inte,,,,,

@}-,--

Nydiskade skor

Det damp ner en tidning från team sportia tidigare i dag. Massor fina joggingskor i den,,,vill haaaa! Men, no money.
Linda diskar sina gamla skor i stället. Sagt och gjort, nu är dom fina igen =) Gick inte att få meshtyget så vitt men sulan är clean.
Jag gjorde även en kul upptäckt; mina gamla skor kan användas med iPod, som på reklamen när män och kvinnor tävlar mot varandra. Nu har jag ju råd med en iPod lika mycket som jag har råd med nya skor, så,,,,det får bli ett nej på det, men en kul grej.

Jajustdet, Bil är ju sjuk, men nu har vi fått tag i en annan motor (mer än oljeproblem var det, vevaxeln vill inte vara med längre,,,) dessutom är den nya huven grundmålad och den fräshare skuffluckan är även den snart fit for fight. Nu gäller det bara att få ut volvon ur garaget så kan man börja på allvar med opeln =)

I morgon blir det att ta en sväng i 'nya' skorna, samma i övermorgon, och dagen efter det och dagen efter det,,,nu har jag skrivit det här, så det är bäst för mig att det blir så också!
Kanske skulle passa på att promenera efter jobbet på lördag och kolla till Bamse nu när Mathe och Elin ska till sälen över helgen,,,,skulle ju bli bra väder. Sen hittade jag en mp3-spelare i gömmorna som jag lagt över massa sköna låtar på. Big plans in small head,,,

@}-,--

Solen skiner även i lilla lappland

Det är där jag är nu. Pojkarna målar motorhuv och annat och jag ska snart ta itu med en intet ont anande Bosse. Dax att kamma den katten, se hur lång tid han hatar mig sen,,,åja, jag gör det av kärlek, fast det vet ju inte han något om,,,

@}-,--

Mätt

Vad har hänt hittills i dag då?

David dök förbi, blev kaffe, massa prat och hans första Wii-erfarenhet =) Han var rätt duktig, lovar. Håret blev inte klippt, men det hinns en annan dag.
Elin svängde förbi en snabbis och berättade att hon har jobb över sommaren *grattis!* I samma kommun hon jobbar nu så det blir LAS på det med =)
Undrar när jag ska få reda på mitt sommarjobb, har ju fått muntlig garanti, men vill ju ha papper med, har förresten inte fått mina papper för perioden April-Juni än så rent tekniskt är jag helt arbetslös... Men jag ska jobba på lördag,,,undrar hur det gåt ihop??
Nu är det bara Roger och jag här, nyätna och stinna :P

@}-,--

Varit uppe ett tag

Hunnit med en skål fil och ett päron, tittat lite på nyheter och fått lite sol på balkongen=) Nu vet jag inte, kanske ska få upp Roger ur sängen, men det har vi inte sett än =P kanske hamnar där själv...

David skulle göra repris och titta över i dag, kanske skulle trimma mitt 'barr', börjar bli lite långt mitt på...
Well, well, får se!

Dom snackade om ett gammalt aprilskämt på nyhetsmorgon, en familjesida med nyfödda i Nerikes Allehanda,,,,alla hade samma pappa!! Görkul!! =P mer sånt, inte oljetorn i Vättern och liknande som vår kära Motalatidning kör med.

@}-,--

RSS 2.0