Illa

Sitter med en cigg i käften, har precis spelat en låång omgång kort och klockan slår snart tolv...
Imorron är jag pigg och glad på jobbet kl. sju...

Sov gott...

@}-,--

Fredag

Just den här fredagen är inget speciellt rolig för min del, det kunde lika gärna vara en måndag. Om 20 minuter ska jag gå mot jobbet, just nu är det sån där dötid som inte ger så mycke, jag är redan färdig och har inte mer att göra innan jag drar,,,tråk.

Mor och far sprang förbi våran balkong förut och vi fick reda på att dom skulle tacka ja till en tvåa i huset bredvid. Deras flyttdatum är blir den första september, bra att vi inte ska flytta samtidigt, hade blivit lite tajt,,,

Har inte ro att sitta här mer, I'll be back some other time,,,

@}-,--

Jag blev av med lite,,,

Syster J kom tillbaka nu till kvällen för att ta hand om lite grejjor från mitt 'plast-skåp'. När vi flyttar i höst kommer det vara begränsat i köket och alla dessa byttor och bunkar som man sällan eller aldrig använder får tyvärr stryka på foten.

Konstigt det där, jag känner mig aningen friare nu när jag 'äger' färre saker,,,det känndes skönt att dumpa 'skiten'. Syrran blev nöjd med, nu har hon nya grejjor och även ett par fler böcker att läsa till läggdax =)

Jag köpte ingen bil.
I annonsen stod det att det var en spricka i vindrutan på passagerarsidan, lät ju inte så farligt, men.
Det var ingen spricka, den var förfan helt pulveriserad! Rutan sviktade när man rörde vid den och det låg glassplitter på insidan...
Tydligen hade 'flickvännen' glömt att stänga huven som sedan flög upp i nittio knyck. Shit =S
Ny ruta och hjälp att ta bort den gamla kunde jag få för 600 spänn på skroten, men ingen hjälp med att sätta dit den ordenkligt,,,
Jag letar vidare efter en pyttebil,,, nån?

Men vi blev med bil endå=) Roger hittade en skitbra för jättebra pris, kolla:



Den är najs=)

Bye bye!

@}-,--

Tjohoo!

Blir snart invaderade av syster och systerdöttrar, får se hur det går=)
Har iallafall svalt det sista kaffet och kläder är placerade på kroppen.
Redo att möta dagen=P

Ps.
I eftermiddag blir jag kanske med bil,,, Vi får se.
Ds.

@}-,--

Ja dessa grannar,,,

Det är inte grannarna i våran trappuppgång som är knepiga, men dom som har garage i längan under.
Hela kvällen har en snygg svart audi blivit ompysslad, det finns knappt en repa på den, den är alltid kliniskt ren, men endå har den blivit dammsugen in till minsta fiber i golvmattan. För någon timma sedan reflekterade jag över att däcken inte ens var skitiga på slitbanan, antagligen har bilen bara körts ut ur garaget, men däcken kunde ju ha blivit rengjorda, så jag visste ju inte.
Nu, snart nio på kvällen har han sprutat på avfettning på den väldigt rena bilen och ska väl när som helst tvätta den... Jag fattar inte grejjen,,,,,

Jag skulle kunna vara en sur granne och sätta dit dom för att dom tvättar bilarna utanför garaget (skiljebrunnen är i garaget, dagvattenbrunnen utanför) men det tänker jag inte göra. Än ;)
Ska ju flytta snart^^

@}-,--

Ensamstående och insiminerad?

Dagens nyhetssändning visar ett reportage om insemination, konstgjord befruktning.
Lagen ger idag alla par rätt till det, homo som hetero. Men inte ensamstående.

Det finns ju dom som inte önskar annat än att få ett barn. Behöver det betyda att man vill vara i ett förhållande? Hur många har inte blivit 'brända' och liksom tappat lusten till tvåsamhet?
För en del kanske inte lusten dyker upp igen, nånsin. Men förr eller senare vill man kanske ha barn.

Varför ska det vara konstigt?
Det finns säkert lika många som inte vill ha barn och är nöjda med en tillvaro utan. Det är väl inte heller så konstigt. Det är ingen som tvingar dom att skaffa barn, så varför ska vi tvinga någon att vara utan?



Ofrivillig barnlöshet kan bero på så otroligt mycket, sjukdomar, skador,,,
Det ska inte bero på att ensamstående inte får insemineras, det är min åsikt.
Vilken är din?

@}-,--

Livet kan va bra skönt ibland...

Jag har skrynkliga fingrar, köket luktar såpa, jag har precis snackat med en gammal vän på msn och mojiton jag drack börjar märkas=)
Dessutom sitter jag med musik i lurarna, kan det bli bättre?
Knappast!

@}-,--

Tråkgöra

Är just nu i full gång med en ugnsrengöring. Fastän jag håller på just nu kletar jag inte ner tangentbordet,,,
-Varför?
Hehe, man ska låta den koncentrerade såpan bubbla i hundra grader en stund, sen ska ju ugnen svalna = lite ledig tid;)

Vi hade strömavbrott här förut, tydligen hade nån sladd blivit sjuk och kontaktat jordfelsbrytaren, mitt i matlagningen!
Köttbullarna fick vänta medans vi sprang och drog ur kontakter för att kolla läget, tog sin lilla tid men sen hittade vi boven, sladden som är kopplad till micro och kaffebryggare. Well, well, no harm done. Det var bara att fortsätta.

Nu har såpan bubblat en stund så det är väl dax,,,

@}-,--

Pirr pirr

Jag älskar att flytta, packa flyttlådor och att slänga sånt som man i ärlighetens namn sällan eller aldrig använder.
Men.
..
..
..
Det är ju jättelångt kvar tills dess!! En begränsad mängd kan packas i förväg, såna saker som man igentligen borde slänga, men av sentimentala skäl vill behålla...
Vad är grejen med gamla gratulationskort? Blir aldrig att man slänger,,, Fast det ska jag nog göra nu,,,

Har slängt några kilo kläder nu, bra att ha, slit och släng, ni vet. Inte sånt man kan lämna till ett loppis. Nackdelen med min kropp är att jag kan ha vissa kläder som jag hade när jag var 14 år, men nu jävlar har jag slängt dendär gröna luvtröjan, dom slitna T-shirtarna och ett antal linnen från nittiotalet=)

Yeay!

@}-,--

Ohaiio!!

Det är japanska och betyder god morgon=)

Snart ska jag iväg till jobbet (kunde ni väl lista ut på tiden annars=)). Så jag sitter och dricker saftsoppa för fulla muggar, känner att jag måste ha nåt i magen.

Vi ska flytta till Nykyrka, en söt liten etta med uteplace och balkong, lite trångt kanske det blir med vad gör man inte om man sparar nästan 800 spänn bara på hyran? Sen fick man elen på köpet med :)
Jag har fnulat på det där med att ta sig upp på mornarna, ska jag ta bilen från Nykyrka så åker jag ungefär 06:20 mot att jag går idag 06:40, behöver nog inte gå upp så hemskt mycke tidigare endå =P

Nu är saftsoppan slut och jag ska fixa håret, ser ut som hej-kom-och-hjälp-mej,,,

@}-,--

Utflykt=)

Har precis stekt bacon och ägg som vi ska ha på våra picnic-mackor.
Ikväll blir det Vadstena och bilspaning med Tony och Ewa. Det ska bli trevligt, hoppas bara att vädret håller i sig, vore inte så skoj med regn.

Förut var jag och hämtade fotpallarna som blev kvar hos morsan, passade även på att berätta lite om framtiden.

Nu ska jag byta om, duger inte med kjol ikväll, man vill ju inte vara en myggbuffé.

@}-,--

Ny soffa

Mor och far har köpt sig en ny soffgrupp och vi har idkat arvsskifte i dag. Deras gamla soffa + två fotöljer har flyttat in hos oss, våran gamla hörnsoffa har flyttat till storasysters familj och deras gamla bäddsoffa har jag inte en aning om vart den tog vägen,,, Men jag tror den fick det bra :)

Hösten är på väg....
Eventuellt händer det grejjer, vart ska jag göra av mina skor?? Alla mina väskor???
Sånt löser sig, tror jag nog=)

Nä, duschen och sängen hägrar, ska upp skapligt imorrn på äventyr. Hitta 'F', och kånka fotpallar som hamnat på efterkälken...

@}-,--

Alexander Bard...

Bläddrade igenom senaste Slitz-tidningen och råkade på en artickel/intervjuv. Det handlade om Alexander Bard. Vilken konstig filur.
Han hade tydligen skrivit böcker inom ämnet filosofi med nån snubbe och i tidningen sågades både Jaget, Själen, Gud och Den Fria Viljan.
Jag bara måste läsa mer om hans filosofi, inte för att den ska sväljas med hull och hår, men jag blir nyfiken på hans åsikter och argumentation,,,

*det är ni som är dom konstiga, jag är normal* / Tåhström

@}-,--

Middagstips

Eftersom jag inte vill verka snål tänkte jag dela med mig av en riktig goding. Faktiskt en av mina favoritmaträtter, alla kategorier. Here we go:



Här är huvudingrediensen, skogens guld, kantareller!
Eftersom man aldrig riktigt vet hur många man kommer hem med så kan jag inte säga att man ska ha ett precist mått av dessa godingar, ju fler desto bättre!



Det kan vara idé att rensa dom redan i skogen, åtminstone lite grovt. Kolla även att liftare i form av sniglar och insekter inte följer med hem.



Finrensa och klyv större exemplar. Här använder jag en wokpanna av gjutjärn för jag tycker att det är lättare att slänga runt dom då, mer space. Var inte rädd för smöret, det är viktigt!



Den här gången hade jag i en och en halv stor gul lök, men det beror ju på mängden svamp. Mer svamp än lök.



Varken jag eller Roger är vegetarianer,,, i med köttet! Här har vi ett paket renskav och ett paket älgskav, funkar med strimlat kött också. Fan, funkar nog med köttfärs eller quorn med=)



Grädde, underbara grädde,,,,
Jag hade i ett och ett halft paket, man kan ju ha mjölk och sen reda av om man är kinkig med fettet men hoppa för guds skull inte över smöret i början!!



Inga knepiga kryddor i denna rätt, tappa inte bort smaken av råvarorna (eller krydda på och skit i kantarellerna, ett fritt land ni vet,,,) Salt, peppar och soya. Pepparn kommer från Alpnaering, hör av er om ni vill ha nåt sånt, I'll hook you up =)



Okej, inte det bästa ljuset men jag lovar, det var hur gott som helst!
Potatis är bäst till men det funkar med ris också, i brist på vinbärsgelé kan man ju ta lingonsylt,,, eller inte, vad man vill.

Hoppas ni provar hemma, det är ju inte så svårt=)

@}-,--

Snart ska jag ut och hitta dom jävlarna

Just det, plocka svamp med mor och far.
Hoppas vi hittar dom. Det kan vara svårt ibland att se dom när det ligger en massa löv på marken med, fast farsan är bra på att se dom  små liven.
Det är därför han är med,,, =)

Vart la jag myggsprayen nu då?
Hej svejs!

@}-,--

I love my computer

You're always in the mood, I get so turned on, when I turn on you,,, All I need to do is just click on you,,,,,


Öppningsfrasen i en av Bad Religions låtar. Och fan, det stämmer nästan nu.

My little pink wonder is home!!!

Såå glad. Tack Claes!! Tack tack tack!

K-märkning

K-märkningen innebär att en byggnad eller liknande (bro, mur...) har varit viktiga eller haft annan stor betydelse för svensk kultur. Tanken är att en k-märkt byggnad inte ska rivas för att den är gammal, att den inte får ändras, byggas om eller byggas till. Den ska sparas som den är.

Vilket slöseri! Jättefina byggnader förfaller på grund av k-märkningen, man får knappt måla om, fixa fasaden eller taket,,, Massa pappersarbete ligger ivägen.

Ta bara den gamla macken vid McDonalds här i stan, den skulle lätt kunna göras om till bostad, en etta eller tvåa att hyras ut till den som vill bo någorlunda centralt och inte har nåt emot livet på kvällarna. Man skulle kunna behålla utseendet på kåken, nytt färglager i samma nyans är väl inte att förstöra? Dra ny el kan ju inte vara så farligt heller, brandrisken minskar ju... Tror ju inte att dom har satt in jordat innan,,,

Det är väl en allmän uppfattning att saker håller längre om dom tas om hand.

Visst, det finns k-märkta byggnader som fortfarand är i bruk, men det borde vara fler! Tomma lokaler när det är bostadsbrist,,,usch!

@}-,--

Regn, städ och selfloading

Det har inte blivit mycke bloggande på sistone, om nu nån har saknat det så får jag väl be om ursäkt (haha troligt!!)

Jag känner att jag är i lite av en svacka just nu, är smått förbannad på mig själv. Stökit och smutsigt hemma, rörigt på jobbet och dåliga matvanor,,, lagade jag mat i torstags kanske???
Fan, varken kropp eller plånbok behöver den skiten.

När grabbarna for iväg till Duntis och Folkracefestivalen i morse svidade jag om och begav mig ut. Tanken var att jag skulle ta ett varv på kanalbanken i ett lätt duggregn, så blev det också. Fast när jag var påväg över bron spöregnade det istället, just my luck.
Runt kom jag och hem kom jag, fastän väldigt blöt=)

Jag drog av golven med snabeldraken när jag kom hem, finns det nåt mer tillfredställande ljud än ljudet av rassel och klirrande i ett dammsugarrör? Då vet man att man fått upp lite skit=) Som kanske inte borde vara där från första början=/

If I let myself go I'm the only one to blame...

Jag kan se mig i spegeln och komma fram till att jag har en ganska atletisk kropp om det inte vore för det ena och det andra,,,
En antydan till magrutor, iallafall dom högst upp, hyggliga lår, om det inte vore för ditten och en jävligt snygg röv, om det inte vore för datten,,,,,
Har aldrig behövt plocka ögonbrynen mer än några strån, har lätt för att få långa naglar osv. Kort sagt, jag ser potensial, om det inte vore för domdär löjliga centimetrarna fett här och där, jag ser ica-kassar under ögonen och fucking cellulite!

52kilo,,,5 för mycke, skulle vara glad om jag lyckades bli av med tre.

Nu får du sluta gnälla din lilla idiot! Vemfan bryr sig?! Det är väl ditt egna jävla fel att du ser ut som du gör, det är väl bara att ta tag i saken! Patetiskt,,,,

Sorry, min onda tvillingkusin,,,

@}-,--

Räkafton

På onsdagar är det räkafton på resturang Sjövik i Varamon. Igår var jag, Roger, mor och far där. Helvete vad gott det var! Fick nog i mig ett kilo räkor i omgångar, nåra brödbitar, kex och ost, frukter,,,,, Smällmätt!
Det som var lite synd var att dom hade en trubadur där, det i sig var ju inget fel, men man hörde inte vad man tänkte.
Stackars farsan, han som är ljudkänslig med sin tinnitus,,,,

Undrar lite smått hur min lilla dator mår, nu när han är hos doktorn,,, Well, well, det visar sig, tids nog.

@}-,--

Stilltje

Det är inte så mycke som händer just nu, man jobbar ibland och man gör annat ibland,,,

Min lilla rosa bäbis är sjuk, ska bara ra reda på om det är fel på hårdvaran eller om det är någon smittsam sjukdom, tillsvidare är vi tillbaka på en dator här hemma. Det känns så trist nu när jag blivit van vid min mini,,,,

Anton är uppe hos oss igen, tanken är att han och Roger ska vara funkisar på folkracefestivalen, välta bilar och vifta med flaggor och sånt. Hoppas att allt går bra och att det blir hyggligt väder, själv ska jag jobba i veckan, så vädret är aningen sekundärt för min del...

Imorrn ska vi på räkafton med mina päron, va gött det ska bli att svulla,,,,mmmmm. Älskar räkor=)
Räkor, räkor, räkor! =)

Kanske bäst att slänga ihop nåt käk, äta bör man,,,

@}-,--

Hur förvirrad kan man bli?

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll hos Ewa med Sofie, kortsel och ett vinglas .... stort nog att bara fyllas på en gång på fyra timmar... Men jag kunde kosta på mig en sen kväll eftersom jag bara skulle jobba fyra till åtta på vällen.
Vi tittade på Ewa och Tonys bröllopsvideo (otroligt sött, roligt och typiskt -98). Kort sagt, kul som fan och inte tänke jag gå upp tidigt nästa dag,,,

Vid halv tolv idag tittar jag på min mobil.
-Vaddå 'arbete 11.30'? (Jag har lagt in i kalendern och satt en påminnelse) Hårddisken i Lindas hjärna snurrar några varv och fram kommer upp med den hemska informationen,,,, Mobilen har nog rätt, mitt arbetspass har redan börjat!

Förra sommaren gick jag till jobbet och trodde att jag skulle jobba vid sju på morgon, en rolig men ärlig miss... Det och annat fick jag höra idag, låt oss säga att det var tillåtet att mobbas med mig,,, =)
Fast, det  var inte så farligt, kom ju i tid till maten klockan tolv...

@}-,--

Bad hair day

Ibland önskar jag att man var flintskallig, bara att slänga på sig en peruk och gå liksom...
Vilken tur att ag inte jobbar med något mer offentligt=)
Fan, på högstadiet kunde man dyka upp till skolan helt fixad, hur hade man tid med det?

...

En av förmånerna med att jobba morgon är att det finns varmt kaffe när man kommer dit=) Got to have coffey in the morning,,,,black.

@}-,--

Snart dax

Om en halvtimma ska jag dra, känner mig inte allt för taggad, but the show must go on,,,

Undrar vad som händer på jobbet denna fredagkväll? Händer det nåt över huvud taget eller bir det slow motion som vanligt?
Ibland önskar jag att det var lite mer fart på bygget,,, Pensionärsdisco?? Fia med knuffturnering??

@}-,--

Frulle

Ett litet glas O´boy och en smörgås var det enda jag fick i mig, känner mig lite grå..
Men det ger sig snart, brukar lätta uner dagen. Blir att dricka vatten senare.

Ska börja jobba efter lunch och så fortsätter min helg med jobb, fast det är den lugnaste helgen jag har på mitt chema, längsta passet är lite över sex timmar=)

Nä, nu ska jag göra mig iordning för dagen, stryka håret och leta fram arbetskläderna,,,

@-,--

Bilbingo

Det var första gången för mig,,,,

Det var så mycke roligare än vad jag hade trott! Mer spänning hittar man inte i en suggestivt uppbyggd thriller kan jag lova,,, Tre vuxna kvinnor i en bil som väntar med spänning på nummer 86, eller var det 89? skit samma, när nu detta nummer dyker upp är hela bilen i extas!
Fast varken emmie eller jag vann blev vi lika glada för det, Grattis till vinsten Emma!

Det var inte sista gånen för mig,,,,

@}-,--

Vända tillbaka dygnet

Dom senaste dagarna har jag sovit på tok för länge och lagt mig på tok för sent,,,
Ändring! Skärpning!!
Såhär kan jag ju inte hålla på=)

@}-,--

Om ett år...

Jo, Sverige befinner sig i kris, vem har missat det, men jag är inte orolig för min närmsta framtid.
Risken för uppsägning hänger inte lika påtaglig nu för mig som för andra. Det råder vikariebrist efer sommaren inom kommunen -tråkigt för dom, bra för mig.
Det kan låta krasst men den enes död (folk som får slut på stämpeldagar t.ex) är den andres (mig) bröd.
Samma sak med rasande huspriser och låga räntor, ja, ni hajjar.

Om ett år har mina utgifter minskat med en femhundring i månaden då datorn+mobilt bredband är betalt (inte min nya rosa).
Bara det känns jäkligt bra.
Om ett år ska jag ha slutat röka, visserligen inget som är helt säkert, men jag hoppas. Fast minskat cigg-inköp leder kanske inte till ökat sparande,,, Minskat snålande?
Om ett år är jag snart inlasad, eller redan inlasad,,,,
Om ett år kanske jag planerar för mina egna rabatter=)
Om ett och ett halft år kanske jag måste leta efter andra *****^^
Om ett år,,,,

Ett år är inte lång tid, var det inte jul nyss?

@}-,--

En liten film =)

Det bär ju inte bara på kvällarna man får se på film, nu blir det Pistvakt the movie mellan tvättstugeriet.
Humor på hög nivå,,,

@}-,--

Va litet allt va,,,?


Vet inte du vad klockan är?

Nej, det gör jag inte, men nu när jag kollat så ser jag att den är tjugo i tre på morgonen,,, Så går det om man fastnar i en bok. Just nu läser jag den fyrtionde boken av Jan Guillou, 'Men inte om det gäller din dotter'

Han är så otroligt seg!
Dom första hundra sidorna har tagit mig från saudiarabien till ryssland och landat i svedala,,, Jag tror att jag har 'träffat' alla som har betydande roll, men fan vad tid det tar,,, En tredjedel av boken och nästan inget har hänt än,,,
Och inte kan jag sluta läsa en bok som jag börjat med, måste läsa ut den (men inte på en gång)

Datorjävel förresten, eller nej, inte datorn men explorer,,, Försökte få bort uppdateringarna men det gick inte utan att ta bort hela skiten.
Fine.
Då ställer jag tillbaka systemen nån dag istället.
Nähä.
Funka fan inte heller för explorer hade inte uppdaterats, det hade ominstallerats....
Gamla varianten fanns inte kvar, och hur lätt är det då att vara ute på nätet??
Just det,,,
Ångra systemåterställningen och ha sjukt segt surfande istället,,,, Tills jag hittar en lösning förstås, brukar ju ordna till sig på slutet,,,

Uppdateringar

Då och då säger min dator att det finns en massa uppdateringar som datorn vill ha. Oftast laddar jag hem dom och så får det vara bra med det, men igår,,,,suck.
Nya explorer var ute och datorn bara ville ha den, så jag gjorde som den sade,,, sen blev det seeegt.
Fan hela datorn hängde sig i strypsnara och ville inte leva längre,,, den ville inte ens stänga av sig som den skulle.

Idag har jag försökt avinstallera alla j*vla uppdateringar och lyckats sådär, nu kan jag iallafall öppna en liten mapp utan att det tar en halv evighet,,, Nej, det är inte bäst att ha det senaste hela tiden, varför laga något om det inte är trasigt? Jag nöjer mig med den gamla explorer,,,,, Så

@}-,--

Två yrväder på besök

Idag kom syrran och hennes två barn på besök en liten stund. Det lektes och lyftes, inspekterades och lånades film. Helt klart skönaste kommentaren fich jag i dörren när dom kom in, yngsta dottern upplyste mig med värdens flin att det regnar=) Otrolig iaktagningsförmåga dom har de små liven,,,

Idag har jag varit på bankens hemsida och beställt ett nytt kort, för det första är mitt trasigt och för det andra så behöver jag ett annat kort än det jag har. Maestro funkar lixom inte överallt, statoils obemannade stationer till exempel=( Får bli ett visa, då kan man ju betala på internet också, rätt så shysst.
Ringde även till bemanningen och hörde om anställningsbeviset, allt var i sin ordning, bara dom som var lite sega. Låter ju hyggligt när dom börjar med att be om ursäkt nästan innan jag förklarat varför jag ringde,,, kan det bero på att jag alltid ringer om såna saker månne?
Hmm,,,

Roger är iväg nu bort till bilen i lappland och jag jobbar ikväll så vi syns inte förrns om ett bra tag. Då kan jag ju plocka lite i lugn och ro innan jobbet, av nån konstig anledning är det gosedjur och kritor lite här och där...?

I veckan som kommer har jag bara ett pass som börjar på morgonen, och det är på lördag. Jag tycker nog att kvällarna är bäst att jobba på, ingen frukoststress och sen är ju inte jag den piggaste på morgon,,, Onsdag och torsdag är lediga så då får man hoppas på bra väder.

@}-,--

Nu är allt kalasande slut...

Smörgåstårtan är uppkäkad (förutom en liten bit, du får skynda dig Zanna!=)), termosen är tömd och kakorna är slut.
Gu, va skönt! Normalt liv at last=)
Allt som allt gick nog Roger runt om man tänker på vad det kostade med ingredienser och kakor, sen fick han lite leksaker till ps3:an och ett kort på game att handla för,,,några blomster och lite kläder, hygglig födelsedag. Dessutom fick han chansen att vara miljonär en stund, tills han skrapade lotterna.

Imorrnkväll ska jag jobba igen, tjäna pengar...
Innan ska jag masa mig ner till  banken och be om ett nytt kort, byta batterier i min dosa på klockaffären och ringa och få ett nytt, rätt anställningskontrakt, fullspäckat med andra ord. Borde nog prata med nån om min utbildning nu när dom har gjort om den sen jag gick,,,får se.

@}-,--

Det blev en grillkväll!

Spontant och trevligt, så som det ska vara.
Åtta personer+en grill+en aning alkohol. Jag kan lungt säga att jag hade trevligt hela kvällen och att jag gärna gör det igen. Det är aldrig några krav hos svärmor, man kan vara som man är bara man inte är otrevlig lixom.

Nu ska jag in i duschen och sen blir det att krypa ner i en nybäddad och för en gångs skull sval säng, jag kommer sova som en liten gris, kan jag lova.

Det är lite att stå i imorrn med, men det kommer bli bra och skoj det också. Jupp.

@}-,--

Smörgåstårta

Ett typiskt exempel på att blanda allt som är gott och presentera det i en form som är festlig...tårta=)

Håller på med en som skall serveras i morrnkväll, nu är det tillfälligt avbrott då vi räknade fel på brödet så Roger är nere och köper mer. Det blir en enkel variant med skinkröra och räkröra, sen ska vi ha räkor, ägg, ost och rökt kalkon på som dekoration. Röd rom med, och gurka=)
Smaskens!

@}-,--

Underbara urladdning!

Äntligen! Åska och regn, fan vad vi har behövt det=)
När åskan går och regnet öser blir jag helt salig, blixtar och dunder,,,, det är ju så mysigt=) Var tvungen att stanna upp i mitt dammsugande en stund bara för att titta på skådespelet, otroligt vackert.

Annars har jag städat och dammat och städat och plockat och tvättat och städat,,, ja ni fattar. Tvätt-tiden är snart slut, så det blir att gå ner igen, tror jag tar en tröja på mig,,,det regnar ju.^^

Mys och pys!

@}-,--

Målade naglar=)

I mitt jobb som undersköterska får jag inte ha nagellack av hygienskäl, det är inte för att smutsen inte syns under lacket som så många tror utan för att lacket har mikroskopiska sprickor där inte spriten kommer åt. Sen är det ju inte så fresh om handsken går sönder pga långa naglar när man tvättar nån lite mer söder ut,,,

Jag som någorlunda frisk, ung och i hygglig kondition kan ju stå emot baskelusker, men dom som jag har hand om, gamla och klena, har ju inte samma motståndskraft. Har dom dessutom sår som ska göras rena och läggas om är det extra viktigt att vara så ren som möjligt. Fri från bakterier i möjligast mån.
Då går nagellack FETBORT.

Men, nu är jag ledig över helgen så nu får jag ha hur mycke nagellack som helst =) Jag fick ett trepack med minilack från mavala när jag köpte epilatorn så jag tänkte att varför inte?
Nu är mina fingertippar dekorerade med en blekrosa färg och sen ett topplack på det. Tossingarna fick inget topplack, sliter ju inte lika mycke där...
Lacket på tårna får jag ju självklart ha kvar, borstar inte löständer med fötterna lixom=)

Jägarns vad det skulle babblas om nagellack,,,,

Idag efter jobbet har det hänt en del här hemmavid.
Inredningsarkitekten Roger var i farten igen (!?!) och tog tag i en ommöblering av vardagsrummet så nu får vi plats både med släktbjudningar och wii-spelande=)
Jag var mest i köket och diskade och pillade med sånt, imorrn är det tvättstuga och storstäd på tapeten. Damma, torka och plocka,,, hela dagen går nog åt, men det behövs.
Dom senaste dagarna har vi mest hämtat badkläder och vänt i hallen, är man inte hemma så kan man ju inte dammsuga,,,eller?

@}-,--

Pas possible!!

Det går fan inte att sova. Merde!

Värme, planer och annat blandat skit gör operation sömn omöjlig att genomföra... Crotte, crotte de chien!!!!

Nämnde jag att jag ska vara på jobbet imorrn idag klockan sju, tidigt som fan, pigg och funktionsduglig? Inte? men så är det och det kan jag säga att,,,,det suger.

Snart måste jag lägga mig så jag hinner bli väckt, dumt att vara vaken tills man ska dra va?
Blä.
Bon nuit på er, et des belles rêves!

@}-,--

Dax igen!

Sitter en snabbis framför datorn och väntar på att håret ska torka innan jobbet. Jag har inte lust med hårtork nu, för varmt.
Det är den andra duschen idag och det lär väl bli minst en till ikväll.
Det är så varmt att jag nästan kreverar, men endå är det just detta väder jag längtat efter sen förra sommaren =/ Well, well, ettv duktigt åskväder och sen är det över, bara att njuta medans tid är,,,, Eller hur?

Då så, dax att pilla iväg snart då, C ya!

@}-,--

Segast i stan, det är jag...

Men det är inte så konstigt med tanke på att det varit full rulle från start.
Har köpt kaffekoppar i fel färg (!) innan kalaset hos svärmor, hämtat upp ett stycke mormor och fikat en stund. Sen blev det bad med Emma i lemunda, solbad mest för vår del=)
Molnen kom och vi drog hem, fixade med käket och sen kom Emma igen för att äta grillat med oss, jumjum.

Kvällen fortsatte med film och kortspel, dessutom byggde E. om i min blogg, bidde ju rätt så bra =P
Nu funderar jag på en närkontakt med min kudde, huvudet är segt som tjära just nu. Tjäranån då? Haha! (humorn är i botten just nu, märks??)

Jupp, sängen nästa.

@}-,--

RSS 2.0