Godmorgon alla glada! Resten också förstås,,,

Just nu lever jag i det halvmöblerade kaoset. Det är inte så farligt, bara opraktiskt. Men visst vill jag ha det som folk =) Det är bara det att jag är en liten männniska med en vingbredd på 1,55 cm. Inte klarar jag att bära ner en resårmadrass till förrådet,,,ensam.
Blir jag inte bokad på jobb idag så ska jag ut med skräpet i allafall =)

Har ni hört på nyheterna på sistone?

*Katolska kyrkan har öppnat en hotline för de som blivit utnyttjade sexuellt som barn,,,, Av katolska präster då. Sjukare än sjukt!
*Ingen har väl missat fallet med 'Linnea'? Där var ju två otroligt dåliga nyheter inbakade till en enda. Illa
*Pensionärer misshandlade med bil på parkering! Underbart!

Vad händer sen? Massaker på kyrkans barntimmar?

Goda nyheter lyser med sin frånvaro,,, Okej, det var någon som vann sjukt mycke pengar, men en bättre nyhet hade varit om JAG vann^^ Äh!

@}-,--

Jo, det är sant.

Vi har flyttat!

Bytte Nykyrka mot Motala.

Så är det =)

Hejkon Bacon!

Gissa om jag är glad över att snön är påväg bort! Najs!

Enda nackdelen måste vara allt vatten som inte har fått vettiga färdinstruktioner och förvirrat samlar sig på de mest olämpliga platser... Jag var tvungen att ge en sådan vattensamling en knuff i rätt riktning förut.
De förvirrade vattendropparna hade slutit upp utanför min gång och skulle snart avancera från pöl till insjö.
Jag personligen har inte tid eller lust med att ha en massa folk här som springer omkring sjön för att sätta den på kartan, så jag avstyrde det hela med en sopkvast.

Det var väl dagens.

Jo, jag hämtade upp mina stackars pelargoner från källaren förut. Den ena lever mer än den andra om man säger så, men hoppet är det sista som överger människan och just nu har jag hopp om livet,,,

@}-,--


Happy!

För en gångs skull känns det som att jag tagit tag i rodret, det är jag som kör!
Woohoo, båda semesterperioderna är nästintill spikade. Igår pratade jag med enhetschefen och hon blev så glad så=) Hon frågade om jag kunde jobba heltid (!?!), och sa att när hon ringer mig igen om några dagar så har hon säkert ett schema till mig! Fan vilket flyt man kan ha ibland....

Sen blev jag bokad igen för andra gången denna vecka, ligger redan på 18 timmar. Förhoppningsfulla jag hoppas på ett snitt om 90-100 timmar i månaden, jag återkommer om det.

Vad hitta på en dag som denna? Utgrävning av utemöbler?

@}-,--

Ps. Haha ett pass till denna vecka! 23 timmar!!!! Ds

Vad fan har jag sysslat med?

Om vi nu går tillbaka några år till den där sommaren när jag var så glad över att jag hade fått ett sommarjobb. Det var det sämsta jag kunde gjort. Några veckor efter att strömsborg hade 'fångat' mig som vikarie ringde nämligen ett gruppboende i bråstorp.
Fan.

Jag får försöka i år igen.

Jag bara ska jobba där jag var idag. Annat finns inte. Nej.

@}-,--

Umpa, umpa, fallerallera,,,,

Jaha, torsdag igen, tiden flyger förbi. Imorrn är det fredag och helg, men det blir nog min sista helg på ett tag. Praktiken tar slut och arbetslivet börjar igen. Hurra för avlönat arbete!

Igår och i förrgår var första dagarna på 'andra sidan', Det var kul. Eller, kul och kul, det lät väl sådär, men annorlunda.
Helt olika arbetssätt.
Från 'vanlig' äldrevård till demensvård, från demensvård till LSS... Om jag är förvirrad så har ni svaret där.

Ujuj vad jag har lagat mat härhemma, eller inte alls. Inte hunnit ett dugg. Va skönt det ska bli när man blir bokad på helgen, då kan man ju vara ledig på vardagen =) Få någonting gjort...

Babblandet tar aldrig slut,,,,

2 veckor kvar nu, sen är man out of the woods

@}-,--

Måndag igen

Snart dax att bege sig till praktiken, en kväll på Strandbacken. Trevligt ställe det där.
Imorrn lämnar jag geriatriken och beger mig mot LSS. Ska bli kul. Synd att säga att jag är trött på de gamla, men omväxling förnöjer va?

Idag har jag tagit reda på vilken dos cellgift jag fick för två månader sedan. Jag var nyfiken på om den var hög eller låg, den var mittimellan,,,
Blir att göra som man blev tillsagd med andra ord.
Inte äta antiinflammatoriska läkemedel, hålla sig till alvedon. Inte dricka alkohol (fyra-fem basenheter på en utekväll var max.)
Hålla koll på om man får ont i magen i en månad till. Får jag mycke ont kan det vara bukhinnan som blöder spontant.... :/

April! Skynda dig!!

Tjat, tjat, tjat,,,

Ska bli skönt när praktiken är över, när man jobbar varje vardag, ibland på dagen och ibland på kvällen så blir ju alla aktiviteter förlagda till helgen. Det i sin tur innebär att helgerna blir stressigare än en ullaredsresa tre dagar innan jul,,,

Näni, nu ska jag fixa lunchsmörgåsen till senare! Bye!

@}-,--

Dove visiblecare

Häromdagen hämtade jag ut ett paket på posten, det var ett paket från ett företag som heter Buzzador och dom skickar ibland ut provprodukter till mig och undrar vad jag tycker.

I paketet låg denhär gången Dove Visiblecare duschcreme.
En lite tjockare creme som innehåller en teknoligi dom kallar Nutrium Moisture. Då vanliga duschtvålar 'tar bort' hudens skyddande barriär så gör inte den här cremen det. Den innehåller hudidentiska ämnen som hjälper till att bevara hudens fuktighet och skydd.Meningen är att jag ska prova i en vecka, se om jag märker någon skillnad och sedan dela ut prover till vänner och bekanta och se om dom känner någon skillnad.

Är det någon som är sugen på att prova så är det bara att höra av sig, jag har ganska många provflaskor kvar.
Om man sedan tycker att produkten var bra så har jag prova-på-rabatt 5 kr som man lämnar till butiken. Det är även nöjd kund garanti med pengarna tillbaka om man inte är nöjd. Spara kvitto och talongen på rabattkortet.
Dove Visible care kostar i handeln runt 30 kronor (27,-)
Självklart är 'mina' prover gratis.
Den stora flaskan rymmer 200ml och provflaskorna 55ml. Dom har räknat på att den lilla ska räcka en vecka, den tid det tar att märka den garanterade skillnaden.

Jag har provat i två dagar bara, men tycker att den känns helt okej. Kände mig inte så 'stram' efter duschen, men två dagar är inte något underlag, så jag återkommer efter en vecka =)

Viktigt!

Jag tjänar inga pengar på detta, men betalar heller inget till företaget.

Tea time!Tisdagsmys?

@}-,--

Det är inte lätt.

Jag måste erkänna att jag har 'ersättningsfuskat' en aning när jag inte praktiserade. Hade jag inget jobb just då och blev sjuk så sjukanmälde jag mig inte till F-kassan.
Inte ens i mitten av december då jag mådde som sämst.
Varsågoda, spring och anmäl.
Men om sanningen ska fram så kanske jag kunde ta en jobbintervju på telefon när jag hade feber och förkylning, så jag vet inte....

Idag är jag i alla fall sjukanmäld, enligt konstens alla regler.
Hos F-kassan var det runt 200 pers i kö, på Ams var det kanske 150,,, Men jag klarade det. Tur att dom inte ser vad man gör när man väntar i kö.
Sen blir man så glad när det är ens egen tur att man låter frisk som en nötkärna,,, Knepigt. Men vaddå, jag kan väl låta frisk fastän jag springer på klo stup i kvarten?

Jag ringde ju till praktiken med, dom var mest tacksamma över att jag inte dök upp. Vem vill ha knepiga magar på avdelningen?
Sen ett samtal till Holta på bemanningen som lagt mitt schema...

Fyra samtal för en sjukdom! Tur att man har en telefon! Vad skulle jag göra annars?

@}-,--

RSS 2.0