Ticktock... (13+4)

På ti'n att skriva något, antar jag. Men vad?

Frisk nu, efterslängshosta bara. No biggy, förutom att när jag hostar ibland känns det som att svanskotan vill flytta ihop med mina skulderblad... Äh, det går att leva med. Vadsomhelst utom förkylningen från helvetet med extra allt.

Anywho, nån mer än jag som skippar det där med julklappar till alla i år? Springa i affärer med ångest över olika inköp som ingen får större glädje av. Okej, barnen blir ju glada av klappar, det är roligt att ge ungarna klappar med, men sen får det vara bra.
Nä, en god jul i gott sällskap räcker för mig =)

Ps, jag kan inte knäppa mina bralls... Å sen är jag glad över att Neo har kommit till världen =) Grattis Mikaela och Rickard!! Ds.

Nystartsjobb...

Vem har den mest vältränade revbensmuskulaturen? Tror fan att jag kvalar in på tio-i-topp efter ett par dagars hostande =)
Över en veckas frånvaro ger inte mycke klirr i kassan, men frysen är ganska välfylld så jag är inte så orolig.

Det hände en ganska upplyftande sak idag, på arbetsförmedlingen av alla ställen. (!)
Min man fick besked från hans chef att det inte var nåt arbete mer att vänta innan vintern var slut, nej, det var inte det som var kul. Det roliga var när han satt hos ams och skrev in sig;

Eftersom han har ett så kallat Nystartsjobb ett och ett halft år framöver så har hans chef mer eller mindre skitit i det blå skåpet.
Roger har fått timlön, nystartsjobbet var på månadslön.
Företaget får över halva lönen betald av arbetsförmedlingen, Roger har inte fått full lön nån gång.
Det finns tre nystartsjobbare på företaget som har rätt till villkoren, ska bli kul att se hur det går för lilla chefen...

Nu har vi tre möjligheter.
1 Chefen trollar fram lite jobb på heltid till dessa tre anställda.
2 Chefen låter folket gå hemma med månadslön.
3 Chefen bryter kontraktet och avskedar, men då är det utvecklingsgarantin som kickar in.

Summa summarum; Roger står inte utan pengar, vilket känns bra. Kanske att han måste söka annat jobb, men nog fan ska det gå det med =) Han har ju fortfarande rätt till nystartsjobb och blir attraktiv på marknaden på så sätt.

Som sagt, lite kul ska det bli att se hur det hela utvecklar sig =)

Uppe tidigt.

Jag vaknade vid halv sex och kunde bara inte somna om. Lite luddiga minnesbilder av en dröm som involverade en tågolycka och jag var klarvaken. Var är min man?
Han brukar ju vara hemma vid det här laget... Bara att gå upp och vanka lite av och an. Och snyta mig en aning.

Nu kom han hem sen, hel och hållen, men jag är fortfarande pigg. Typat.

Så, vad ska jag göra?
Förkyld som en ko med hösnuva och en man i sängen som behöver sin sömn efter en jobbarnatt... Fortsätter väl att glo på nyhetsmorgon och gör mig kanske en kopp thé? Grövre aktiviteter orkar jag nog inte med.I Tisdags var vi iväg till sjukhuset för att ta reda på sannolikheten för kromosomavvikelse hos vår lilla inneboende. Sannolikheten för kromosomavvikelse var låg, mycket låg. Knappt befintlig. Det var ju skönt att höra, men skönare var ju att se att krabaten fortfarande mådde riktigt bra.
For omkring som en virvelvind därinne och vägrade vara med på bild när det var dax för fotografering. En remsa med suddiga bilder blev det i alla fall. Kul att veta att plutten har integritet =)Nu måste jag bli frisk snart så jag kan jobba och tjäna pengar! Genast och på en gång.

@}-,--

Hej på er alla!

Som vanligt uppdaterar jag lite mycket dåligt,,, Men vad gör man om man inte har lust?

Efter mina missfall har jag mått riktigt dåligt, speciellt efter det senaste nu i somras. Och när man är nere i skiten har man inte mycket till lust att tjata om det. Ni har säkert inte mycket till lust att läsa om det heller, kan jag tänka mig...
But, things are looking up =)

Jag har klampat in i den tolfte veckan denna gången, och än så länge ser allt bra ut. Jag kan bjuda på en bild från igår:Sparkade och fäktade hej vilt, allt för att göra bilden extra suddig. =)

Nej, detta kommer inte att bli en renodlad mammablogg. Bara klargör hur landet ligger.

Får se när jag uppdaterar igen, hoppas inte för mycket nu bara!

@}-,--

RSS 2.0