AAAArrrrgggghhhhhh!!!

Avgrundsvrål, primalskrik!!
Så jävla irriterad!!
Att en människa kan hänga upp sig så jävla hårt---
Du har två små saker att ta itu med, inte lösa världskrisen och nej, ALLT HANDLAR INTE OM DIG!!!

Att vara rationell, vad är det?

Jag var hos GYN i fredags, hade fått lätta cellförändringar såg dom på senaste cytologprovet.
Lätta förändringar,,,vilken bullshit, antingen är det förändringar eller så är det inte det, tycker jag.
Dom tog iallafall ett nytt prov och skulle kolla lite mer på det, om förändringarna beror på ett papillonvirus så ska dom ta bort en del av livmoderhalsen, det gör dom även om det bara är mycke förändringar fast utan virus. Sen får jag springa där en gång om året i fortsättningen, inte så kul=(
Om dom nu ska ta bort en bit så gör dom det under lokalbedövning på ett 'vanligt' besök. Skulle kännas som en svår mensverk,,,,,nån som vill byta?

Men jag har en massa knepiga funderingar som jag vet är dumt att fundera på men jag gör det endå.
Vad händer om dom inte får bort allt? Ska dom hyvla på mig i all evighet då eller? Tänk om det inte är viruset, utan canser??? Vad fan ska jag ta mig till då? BARN?

Orkar inte tänka på det, borde inte tänka på det,,,,men fan vad jag tänker på det.....

Ångest

Should I plugg or should I work?
Har kollat igenom vad MatteB handlar om, jag klarade den inte första gången, med lärare,,,ska jag klara den en andra gång,,,,utan lärare? Ärligt? vet inte, trort inte,,,

Hur ska jag ha råd att plugga? Studielån? aj.
Jag har ju fan inte råd att jobba ens! 18 fjuttiga timmar i april månad!!!! löjligt! Varför inte sparka några timvikarier? eller är målet att alla ska tjäna så lite som möjligt??? jag skulle förstå om jag fick gå. Då skulle jag iallafall få vara med i åtgärder,,, Men  om jag slutar självmant får jag       
KARENS
Jag hatar karens.

Natt

Har faktiskt inte mycket att klaga på

Så jag kan ju passa på att säga att hela men ingen med denhär bloggen är att jag ska få skriva av mig. Tycker att det är så tråkigt när alla bara klagar på sina bloggar, visst det tillhör ju vardagslivet, men när det bara står att 'Idag var jag sjuk igen,,,' eller 'jag är såå stressad, jag har så ont etc, etc'. Blir ju tråkigt i länngden.
Därför vill inte jag skriva om  såna tråkigheter på min andra blogg eftersom jag  inte vill vara tråkig själv=)
Så här blir det bara tråkigheter, antingen om jag är irriterad på nån, nåt, eller mig själv. Alla får ha en formsvacka.
Det är inte ens säkert att nån kommer att läsa den här bolggen. Men för säkerhets skull: Jag skriver vad jag känner för stunden, ingen behöver ta åt sig personligen och om någon endå gör det så synd för dig då. Bara för att jag är irriterad en stund betyder inte det att jag är permanent förbannad på NÅGON! Så ta inte allt med största allvar, snarare en nypa salt. Så. 


Så nu kan man påstå att jag fråntar mig ansvar över andras känslor. Jag  kan ju inte styra hur någon reagerar, men det är inte mitt syfte att gå till personlig attack eller så. Vill jag göra det så lär det märkas på ett mer personligt plan, näsa mot näsa för att vara mer exakt.

RSS 2.0