Update

Jajävlars, fyra dar sen! nästan rekord!!

Fredag:
Jag agerade chaffis på kvällen när Roger var på en kombinerad grillkväll/Partylite-visning. Det var första gången som jag körde 240:n och hör och häpna, jag såg över ratten! Däremot såg jag inte ens motorhuven, jag som gnäller över att man inte ser slutet på huven körde utan att se början,,kul.
Svängde förbi hos storasyster på kvällen och socialiserade, lämnade försenad födelsedagspresent och knåpade ihop ett halsband. Ett sånt där kit med organzaband och pärlor...pyssligt värre=)

Lördag:
Grillkväll med föräldrar uppe hos Rogers farsa och Irja. Det var jägarns trevligt, kul att dom verkade komma överens everyhopa. Gissa vem som blev mest alkoholiserad?
Farsan,,, Han hade lite svårt att hålla en rak linje från bilen och hem=)

Söndag:
Först en sväng till Eva och sola lite på deras soldäck, jag blev  lite randig på magen av allla ställen,,, Följde med och hämtade Theo och fick ner nån kopp kaffe. Sen bar det iväg upp till lilla lappland igen.
Jag och Elin gick lös på granarna som står bakom huset, eftersom jag har planerat ett potatis/grönsaksland där så var ett par grenar tvugna att offra sig. Jag har tänkt gräva upp i höst och sätta/så på våren nästa år. Fan, låter ju helseriöst=)

Nu är jag hemkommen från stan där jag var med morsan till banken och apoteket, så nu är en del räkningar betalda och på onsdag när lönen kommer så blir man av med alla räkningar, Gött!
Men lite pengar att röra sig med blir ju kvar,,, luftskatt, haha. Blä!

Nä, kaffe nu och sen lite Loranga, sjukt länge sen jag drack det, hoppas att det smakar som man minns, puss!

@}-,--

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0