Och på ett år har det hänt... Inte ett skit...


Kan ju lika gärna köra en repris, inte har jag hört något om fred på jorden än.

Värre lär det ju bli, Nord och Syd är ju inte de bästa vänner direkt (Korea) och det dröjer nog inte länge innan helvetet brakar lös där nere,,,

Sen till en annan sak,
Jag kan väl inte riktigt glädjas över ett nytt år när jag vet att det finns människor som fasar över en ny dag, utan mat och vatten... 

Ja visst är det underbart med ett nytt år?

 

Om det är någon nu som blir lite upprörd, som kanske känner att jag borde skriva om något roligare nu när det är nyår och allt,,, Tji!

Läs någon annans blogg då!

I år ska jag ge mer i bössorna och kanske köpa en oxe till... eller två =)

Ha en trevlig morgondag!

 

 


Bokad, avbokad. Bokad, avbokad... Bokad?

Jag är inte säker längre.

Charmen med att vara timvikarie är att man får vara på så många olika ställen, träffa så många olika personer.
När man får ett nytt ställe att vara på så brukar det resultera i fler arbetstimmar.

Men nu har det blivit lite strul.
Från början var det sagt att jag skulle lära mig ett nytt ställe förra tisdagen och sedan jobbat där nu i helgen. Nu blev det inte så på grund av orsak. (får inte gå in på detaljer) In i det sista trodde vi att vi skulle kunna pussla in ett intro om läget blev ett annat. Påhittiga och flexibla som vi är, bemanningsassistenterna och jag.
Men nej, orsaken kvarstod och jag skulle vänta och se lite längre fram, då skulle jag bli introducerad.
Mina bokade pass som fick lov att bli avbokade lyser röda i min virituella kalender.

Döm av min förvåning när jag vaknar av ett SMS där det stod att jag skulle jobba på ovan nämnda ställe... Samtidigt blir jag avbokad från ett befintligt pass straxt efteråt, eftersom dygnsvilan skulle bli helt skev annars.
Nu blir jag nyfiken och ringer till den bemanningsassistent som har skött bokningarna nu på morgonen. Hon blir lika förvånad hon när jag berättar att jag inte har gjort någon introduktion. Ajaj.

Eftersom det är helg och 'min' assistent är ledig så är det inte lika lätt att pussla ihop någon kreativ lösning. Hon som satt nu har ju inte alla fakta och all historik. Summan blev att jag ska ringa imorgonbitti då 'min' assistent jobbar och försöka klämma in en introduktion innan det bokade passet.
Kruxet är ju bara att det aktuella passet är på tisdag och sträcker sig över till onsdag, och det vore ganska så bra om jag varit med om morgonrutinerna....
Kvar blir då Måndag, dagen då jag ska ringa och försöka ordna upp det hela. Hur nu det ska gå till.

jag tror att resultatet av denna soppa blir ytterligare en avbokning. Frågan är då om jag får tillbaka mitt ursprungliga pass på Onsdagen eller om det slutar med att jag har färre timmar nu än från början?


Det är för tidigt på morgonen för sånt här! Måste vakna, sen tänka...

Alla som har tummen i .... tittar hit!

Tycker inte om rubriker, svårt att knåpa ihop en som funkar...

I går var en bra dag.
-Jag fick rätt i min tvist med arbetsförnedringen =) Måste bero på att jag bara är för bäst på att lägga fram sakliga argument som inte går att få hål på. Ge mig en debatt och jag vinner den. Flyt just nu.
-Jag var och hälsade på hos min polare som ska föda barn vilken sekund som helst, jag har glömt bort att komma förbi hos henne i flera veckor nu och det var verkligen dags. Hoppas att allt går bra för henne nu =)
-Jag redde ut ett och annat med Bemanningscentrum, nu känner jag mig full av hopp, allt löser sig tillslut=)
-Henke var förbi och kopplade in våran tvättmaskin, så nu är allt i sin ordning=)
-Jag hälsade på mor och far en stund med, ujuj vad jag hann med grejjor igår =)

Förutom det så jobbade jag till lunch =)

Och på kvällen så kände jag första sparken... =) Mysigt värre!

@}-,--

Lägenhet ledig


För den småväxta familjen som vill ha markplan, nära till tvättstugan.
Tre rum med egna ingångar och även groventré på baksidan.
Stora möjligheter till utbyggnad.

Hiss finnes ej
Kallhyra
Uteplats finnes
Möjlighet att hyra garage
P-plats ingår

Arvssynd

Är det bara jag, eller finns det fler därute som tycker att man inte ska straffas för vad ens föräldrar eller andra familjemedlemmar har gjort, sagt, tyckt?
Om någon i min familj/släkt beter sig vidrigt, bryter mot lagen eller liknande tänker ju inte jag dömas för det. Försök få mig att ta på mig skulden för någon annans snedsteg! Aldrig.

Om det finns någon seriemördare i min släkt betyder inte det att jag ska stå till svars när anhöriga till offren vill ha en konfrontation. Om min far kör för fort så får han betala sina egna böter, om någon av mina syskon slår till någon så bör det vara någon av dom som sitter på polisförhör.
Är jag helt fel ute?

Nä, trodde inte att ni skulle tycka det heller.

Varför är vi då så intresserade av vad drottning Sylvias farsa, död sedan flera år, gjorde för över femtio år sedan? Ska hon förföljas för att hennes far hade Nazistsympatier?
Jag tror ju inte att pappa förklarade för sin lilla dotter att han köpte sin fabrik på någon annans bekostnad. Han gick nog inte heller in på vad det var han tillverkade.
Vem förväntar sig att en liten flicka ska veta i detalj vad pappa tillverkar? Inte jag.

Fy fan vad trött jag blir rent ut sagt.
Nu finns det så mycket annat viktigt som händer här i världen. Vem vet, kanske att det går att gräva fram lite goda nyheter att rapportera om?
Nä, då ska vi gotta oss i gammalt familjeskvaller...

RSS 2.0